Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значии.... значиии ја изгуби овој соблекувалната и си има работа со нарцисоидни идиоти. :)

Сепак нејќам да го видам во клубов. Нека се ебат в газ сите колективно.

Тешко али може да добие ако ја изгубиме против Барли.
Интервјуто му делуваше како да заминува,разочарано и поразено,без зборови и предадено најверојатно. Нема да ме изненади

Интервјуто му делуваше како да заминува,разочарано и поразено,без зборови и предадено најверојатно. Нема да ме изненади
Повеќе треба да те загрижува дали е вистина тоа што го кажа за играчите, зш исто ќе биде и со следниот менаџер.

Повеќе треба да те загрижува дали е вистина тоа што го кажа за играчите, зш исто ќе биде и со следниот менаџер.
Ич не ми е гајле право да ти кажам, по ова не па да ме загрижува,ете се изнервирав,ми мина и сега ми е смешно,во сабота пак ќе ги гледам, просто станавме тим за потсмев, некогаш ги маваа со копачки, сега ништо не и можат, ми се допаѓа Аморим ама многу наивно влета во некои работи,ме мрзи да пишувам на што мислам ама за твојот бомб клуб и овај нуклеар клуб моментален

"Something has to change and you're not going to change 22 players again."

отиде овој...

Ич не ми е гајле право да ти кажам, по ова не па да ме загрижува,ете се изнервирав,ми мина и сега ми е смешно,во сабота пак ќе ги гледам, просто станавме тим за потсмев, некогаш ги маваа со копачки, сега ништо не и можат, ми се допаѓа Аморим ама многу наивно влета во некои работи,ме мрзи да пишувам на што мислам ама за твојот бомб клуб и овај нуклеар клуб моментален
Ја би ги измавал сите и би потпунил со деца ако нема финансии, за Аморим сеедно ми е дали ке си оди или че остане. Повеќе ме засега што црепови се котат у тимот ко гремлини.

Господ да го стават не го оправа тимов.

Сите овие се психијатриски случај. Значи какви грешки прават овие играчи јас немам видено на друго место во професионален фудбал. Не ми е јасно.

Бев охрабрен малку после мечот со Арсенал, посебно од Куња и Мбумо. После ова, ќе пропаднат толку многу што времињата на Санчо и Антони ќе изгледаат како Гигс и Бекам да играа. Хк пу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom