Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
1000009763.jpg

1000009765.jpg

...јебига, ни философија не признавам, туку филозофија, промени има разни во зборови кои се користеле и кои се користат кој како милува ќе употребува, лошо е што сите вие што сеир терате, пишувате ,,нај добро", ,,по добро"... наместо ,,најдобро", ,,подобро", тоа се граматички грешки,

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 454070
...јебига, ни философија не признавам, туку филозофија, промени има разни во зборови кои се користеле и кои се користат кој како милува ќе употребува, лошо е што сите вие што сеир терате, пишувате ,,нај добро", ,,по добро"... наместо ,,најдобро", ,,подобро", тоа се граматички грешки,
Ubo, poubo, najubo, prenajubo, pre prenajubo, pre pre prenajubo :D

Прегледај го приврзокот 454070

Прегледај го приврзокот 454072

Сигурен сум дека кога ја корегираа, на гугл проверила како правилно се пишува зборот. Прв резултат и бил ова што ти го постира, видела дека згрешила ама случајно видела дека во официјално соопштение од Стево исто е згрешено, па сака да се вади.
Каков грев од човек. :popce:

1000009771.jpg

...а ова не го гледаш во подфорум, што не му пишуваш на Ацид вака како на мене, уосталом што такво ви чуе како пишувам, ми покажувате тука ,,македонски речник", па и тој кој го напишал? ФилоСофи хејтери едни, форум е ќе пишувам како сакам!

...ајде не ме носи офф топик,

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom