HoT iCe
Flamboyant
- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 400
- Поени од реакции
- 1.179
За Гарначу ме боли кур док не бидне играч на Челзи.Тука е Делап можда и Гарначо.![]()
А овј форс за Делапа сакам да ми га објасниш или колко да се најдеш у муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Гарначу ме боли кур док не бидне играч на Челзи.Тука е Делап можда и Гарначо.![]()
Имали што да ти објасују, за 12 месеца ќа продадете и ќе тражите другога шпица.За Гарначу ме боли кур док не бидне играч на Челзи.
А овј форс за Делапа сакам да ми га објасниш или колко да се најдеш у муабет.
Па не, кд ќе лупнеш некоју глупост, убаво е да објасниш зашто такој мислиш.Имали што да ти објасују, за 12 месеца ќа продадете и ќе тражите другога шпица.
Дали ќе се докаже или не ќе почекамо да видимо, не ми делуе дека ќе се снајде куде вас али све су тој прогнезе.Па не, кд ќе лупнеш некоју глупост, убаво е да објасниш зашто такој мислиш.
Апсолутно никој не га тражи Џексона назад од фанови на Челзи а веруј ми има причина ради тој, Делап и Педро. Педро почна много боље ама ни Делап не лже, игра како Дрогба у млади дани, отвара простор, добар у ваздух, влече на себе играчи и има добар шут/финиш. Не е играч што сам по себе ќе направи некоју магију ама итекако е апгрејд на све што играше Џексон. Едино у кое е полош е можда пресинг.
Ајде сга тебе да те чују, исфорсира глупост, објасни гу.
За Гарначу и да га потпишев, немој да мислиш дека ќе фаќаш сеир, тј док не си среди шишке и фризуру нема да припари куде Мареску, кд га намасва Мадуекете без око да му трепне, веруј нема ни овога да га милуе, посебно што ќе дојде на малу плату и очекувања. Ќе се рвав сс онога Гитенса кој е побос док не се врати наш чернобилски Бекам од допинг бан.![]()
Абе ти може да веруеш и у Дедо Мраза, иако не постои.Дали ќе се докаже или не ќе почекамо да видимо, не ми делуе дека ќе се снајде куде вас али све су тој прогнезе.
За Гарначу спремам ви специјалан надимак само чекам да га потпишете.![]()
И после ја лупам глупости.Абе ти може да веруеш и у Дедо Мраза, иако не постои.
Ја ти кажују зашто си грешка за Делапа. Образложи зашто не сам у право.
Дали ќе се докаже или не ќе почекамо да видимо,
А? Па си бија неку брљу, знаеш ли што збориш :Дне ми делуе дека ќе се снајде куде вас али све су тој прогнозе
Нема што повише да губу време сс тебе, убаво си пиша ти што си незнаеш да читаш тој е друго. Ќе се видимо у септември.А? Па си бија неку брљу, знаеш ли што збориш :Д
И по кој пут ќе избегнеш да си аргументираш мислење, дај некоју перспективу зашто не би се пробија.
Плачење за не намерен бодичек како којзнае што да било. Овој не у пустина со камилите, само затвор у русија на сув леб да го држат
Ич не си по драмитеНе замарајте со свахили дијалекти.
Поголем дел од овие купи продај клубови си прават вака. Не гледам кој клуб се понашал на играчите што си одат.Како се однесува класа клуб