Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Тука е Делап можда и Гарначо. :D
За Гарначу ме боли кур док не бидне играч на Челзи.
А овј форс за Делапа сакам да ми га објасниш или колко да се најдеш у муабет.

За Гарначу ме боли кур док не бидне играч на Челзи.
А овј форс за Делапа сакам да ми га објасниш или колко да се најдеш у муабет.
Имали што да ти објасују, за 12 месеца ќа продадете и ќе тражите другога шпица.

Имали што да ти објасују, за 12 месеца ќа продадете и ќе тражите другога шпица.
Па не, кд ќе лупнеш некоју глупост, убаво е да објасниш зашто такој мислиш.
Апсолутно никој не га тражи Џексона назад од фанови на Челзи а веруј ми има причина ради тој, Делап и Педро. Педро почна много боље ама ни Делап не лже, игра како Дрогба у млади дани, отвара простор, добар у ваздух, влече на себе играчи и има добар шут/финиш. Не е играч што сам по себе ќе направи некоју магију ама итекако е апгрејд на све што играше Џексон. Едино у кое е полош е можда пресинг.
Ајде сга тебе да те чују, исфорсира глупост, објасни гу.

За Гарначу и да га потпишев, немој да мислиш дека ќе фаќаш сеир, тј док не си среди шишке и фризуру нема да припари куде Мареску, кд га намасва Мадуекете без око да му трепне, веруј нема ни овога да га милуе, посебно што ќе дојде на малу плату и очекувања. Ќе се рвав сс онога Гитенса кој е побос док не се врати наш чернобилски Бекам од допинг бан. :D

Па не, кд ќе лупнеш некоју глупост, убаво е да објасниш зашто такој мислиш.
Апсолутно никој не га тражи Џексона назад од фанови на Челзи а веруј ми има причина ради тој, Делап и Педро. Педро почна много боље ама ни Делап не лже, игра како Дрогба у млади дани, отвара простор, добар у ваздух, влече на себе играчи и има добар шут/финиш. Не е играч што сам по себе ќе направи некоју магију ама итекако е апгрејд на све што играше Џексон. Едино у кое е полош е можда пресинг.
Ајде сга тебе да те чују, исфорсира глупост, објасни гу.

За Гарначу и да га потпишев, немој да мислиш дека ќе фаќаш сеир, тј док не си среди шишке и фризуру нема да припари куде Мареску, кд га намасва Мадуекете без око да му трепне, веруј нема ни овога да га милуе, посебно што ќе дојде на малу плату и очекувања. Ќе се рвав сс онога Гитенса кој е побос док не се врати наш чернобилски Бекам од допинг бан. :D
Дали ќе се докаже или не ќе почекамо да видимо, не ми делуе дека ќе се снајде куде вас али све су тој прогнезе.
За Гарначу спремам ви специјалан надимак само чекам да га потпишете. :gjavol:

Дали ќе се докаже или не ќе почекамо да видимо, не ми делуе дека ќе се снајде куде вас али све су тој прогнезе.
За Гарначу спремам ви специјалан надимак само чекам да га потпишете. :gjavol:
Абе ти може да веруеш и у Дедо Мраза, иако не постои.
Ја ти кажују зашто си грешка за Делапа. Образложи зашто не сам у право.

Абе ти може да веруеш и у Дедо Мраза, иако не постои.
Ја ти кажују зашто си грешка за Делапа. Образложи зашто не сам у право.
И после ја лупам глупости. :pos:
Момче научи да читаш не ти пиша дека ќе флопне него бе сам сигуран дека ќе се пробие куде вас.

Дали ќе се докаже или не ќе почекамо да видимо,

не ми делуе дека ќе се снајде куде вас али све су тој прогнозе
А? Па си бија неку брљу, знаеш ли што збориш :Д
И по кој пут ќе избегнеш да си аргументираш мислење, дај некоју перспективу зашто не би се пробија.

А? Па си бија неку брљу, знаеш ли што збориш :Д
И по кој пут ќе избегнеш да си аргументираш мислење, дај некоју перспективу зашто не би се пробија.
Нема што повише да губу време сс тебе, убаво си пиша ти што си незнаеш да читаш тој е друго. Ќе се видимо у септември.

Не замарајте со свахили дијалекти.
Ич не си по драмите :D
Фан на Челзи и на Јунајтед, па уште кумановци. Нема покрваво!
Беља е што мал е коефициентот дека за некој ден ќе падне предлог за ферка:pos:
П.С. За дијалектот може јас сум повеќе виновен. Дечките во основа се трудат на литературен да постираат. Освен парва, он е друга димензија;)

Pa kd vidis, podobro na dijalekt da pisuvam negoli na moj hibrid literaturen i dijalekt:D

Како се однесува класа клуб
Поголем дел од овие купи продај клубови си прават вака. Не гледам кој клуб се понашал на играчите што си одат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom