Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ај шо сме без голман разбирам, али зошто со истата постава од вчера не играме!?

Чудно....Да не има некоја дојава од Министерството!?:cautious: или од Инекс Олгица :D

Мајтапо настрана али ова се јасно игри некои времето ќе кажи..Со аутсајдер ваква игра спрема вчера нема шанси...

Ако одевме финале изгледа ќе требаше Охрид брз пехар да остани...А бааѓи се спружија пари Охриѓани и за Червар и да фатат некое трофејче оти со првенството не ќе да е така лесно ...
И шурите ако ги тргнат значи се е местено за Охрид...Нема друга логика
Sho vi e be lugje alo haha
Prijatelski se sekoj treba da poigra pokje varijanti treba da se probat nisto strasno i site prijatelski da gi izgubime potamu bitnite treba da se dobijat ne e vreme ni za potcenvanje ni za precenvanje

Играме во Финале со Охрид (очекувано), неочекувано сме без голман(и), или ќе треба со оглас да бараме или не знам како ќе играме али знам дека Охриѓани се правеа да си го земат својот пехар па ќе видиме. Ако изиграме ко вчера (али д а не рачунаме голман) ќе е добро, ако како денес,поарно да не играме :D
Исто вака можиме и Скопје...Али за 3 септември мора топ!

Ни фали уште среден бек и уште еден пикер .Инаку екипата е подобра од ланската , само се плашам ќе треба уште 2-3 месеци да се уигра.

Се гледа дека нашите не сакаа да играат за пехарот...
Разбирливо избори се ближат.Градоначалникот екс ракометар треба да си обезбеди "пехар".
Играме се и сешто, си експериментираме, за разлика од со вардар ко игравме како машина ..
Гледалиштето пресреќно пооо шампионот ко тепаја...Лудници :pos:
"Даена е" едноставно не сакавме победа како со вардар...Ако нека се порадват малку Охриѓани греота се..
Иначе не знам ги напраја дрим тим...Ништо не се посебно од она шо го глеам, со Савревски, Кукуловски дај не заебавајте....Штета шо сме без салам голман али и така ќе ја даевме.
Ајде сега втор предизборен театар во Скопје само да не се до повреди некој и дајте да почниме сериозен ракомет од 03.09

Последно уредено:
Овие Охриѓани нека не се летат многу и во филм да влегват , да не почнат да јадат по муцки.
Инаку во однос на ракометниот дел од сега се кладам со кој сака немат тим за поќе од 4-то место .
Во сезоната пак од сите сегде ќе изгубат

Се гледа дека нашите не сакаат да играат за пехарот...
Разбирливо избори се ближат.Градоначалникот екс ракометар треба да си обезбеди "пехар".
Играме се и сешто, си експериментираме, за разлика од со вардар ко игравме како машина ..
Гледалиштето пресреќно пооо шампионот ко тепаја...Лудници :pos:
Даена е...Ако нека се порадват малку Охриѓани греота се..
Иначе не знам ги напраја дрим тим...Ништо не се посебно од она шо го глеам, со Савревски, Кукуловски дај не заебавајте....Штета шо сме без салам голман али и така ќе ја даевме.
Ајде сега втор предизборен театар во Скопје само да не се до повреди некој и дајте да почниме сериозен ракомет од 03.09
Кога губите е наместена така?

Без голмани се знаше како ќе оди ова, со Брестовац и Мартин не се победва утакмица реално.....
Секоја сезона имаме по еден промашен трансфер, ама овај Валид кој му го завали алал вера нека му е, послаб дури и од онај од Полска пикерот шо беше дојден, нека му пуштат 1 тава баклава на тие од Бешикташ да се почастат....
Да се молиме шо побрзо да се враќа Самоил, за овој е Камил Сипжак, тенки сме тука.....

п.с. За во Охрид се знај како ќе се победва, како до сега, цела трибина битолчани + 200 Чкембари, па да се игра како дома, иначе заебани ќе се овие против сите....

Не гледам зошто ми се местела пријателска утакмица .
Едноставно е ние ротиравме , охриѓани помотивирани и тоа е тоа.

Нрат
Кога губите е наместена та

Брат изгледа не следиш долго ракомет, па работи меѓу редој не читаш...Шо да ти кажам.
Со Вас игравме ракомет се оттогаш заебанција со експерименти...Шо до негде и не е лошо за во сезоната...Навреме да видиме шо е добро а кај чкрипи...
А дека не се играше со жар за победа од авион се гледаше и дека то беше од горенаведените причини...
Значи не е местена туку не сакавме да ги победиме...Зошто? Објаснив...Толку.
Така да биди си кул, за една недела вас ви е редот за визита, Борко ако не можеше пехарот шампионски враце да ви го дај барем вака некој глас да прибери (и оправдање) за спонзорство на државата и наши пари само на својот омилен клуб...Резил
Мене од овој турнир ми беше битно како ќе играме против вас и бев задоволен..Ве изгазивме поштено.

Последно уредено:
ама овај Валид кој му го завали алал вера нека му е, послаб дури и од онај од Полска пикерот шо беше дојден, нека му пуштат 1 тава баклава на тие од Бешикташ да се почастат....
Да се молиме шо побрзо да се враќа Самоил, за овој е Камил Сипжак, тенки сме тука.....
Шебиб за овој беше прајм Агинагалде.

Шебиб за овој беше прајм Агинагалде.
Cekajte be malce ke go vidime odma sudite ko onie tetkite od Skopje kaj niv na temata i posle ako go bidi bravo najjak
Ofanzivno nema da vidite jaki partii od nego ama za odbrana ke bidi i pokje od soliden
Nikogas dosega sme nemale tolku igraci za odbrana ko ke se kompletirat site igraci zaedno so se golmani ocekuvam da sme top

Tocno...zasluzeno pobedija
Ne mi e jasen trenerot, vo red so rotira, ama so dvajca sredni misli da napagjame, voigruva nekoja varijanta so dvajca metro i zilet... plus
Hosni totalno indisponiran, Cehte anemicen...poljakot e podobar od niv dvajcata zaedno...brazilecot e super, golmanot se pokaza, pikerot kako po obicaj koga ke kupis igrac od mnogu poznat klub vo rakometot Besiktas se znaj kolku vredi....Heningman e top...trenerot e macka vo vrekja, ne mi dava nadez....se na se, ne ceka pak sezona i igra so macenje... i ovaa godina Zoran ne go odvrza keseto, a saka da igra vo LS so 15 najdobri ekipivo Evropa...taka nemozi
Iskreno ocekuvav Ohrid mnogu pojaki da bidat spored iminjata, ama mislam oti corba se...za ovaj period Alkaloid e ekipata koja e najdobro voigrana, sekako deka i vardar ke krenat vo igrata

Не гледам зошто ми се местела пријателска утакмица .
Едноставно е ние ротиравме , охриѓани помотивирани и тоа е тоа

Се
Tocno...zasluzeno pobedija
Ne mi e jasen trenerot, vo red so rotira, ama so dvajca sredni misli da napagjame, voigruva nekoja varijanta so dvajca metro i zilet... plus
Hosni totalno indisponiran, Cehte anemicen...poljakot e podobar od niv dvajcata zaedno...brazilecot e super, golmanot se pokaza, pikerot kako po obicaj koga ke kupis igrac od mnogu poznat klub vo rakometot Besiktas se znaj kolku vredi....Heningman e top...trenerot e macka vo vrekja, ne mi dava nadez....se na se, ne ceka pak sezona i igra so macenje... i ovaa godina Zoran ne go odvrza keseto, a saka da igra vo LS so 15 najdobri ekipivo Evropa...taka nemozi
Iskreno ocekuvav Ohrid mnogu pojaki da bidat spored iminjata, ama mislam oti corba se...za ovaj period Alkaloid e ekipata koja e najdobro voigrana, sekako deka i vardar ke krenat vo igrata
Се сложувам тренерот е најголема енигма и права мачка во вреќа.
Екипата е многу подобра од ланската, ама пак некомплетна .
Среден бек проблем.
Втор пикер проблем.
Лево крило ако не му оди на Манасков , на Петар му требат пет зицери за гол.
А имаме премногу играчи и сега моментално не нови да се носат , значи е тоа тоа , па ќе видиме како ќе се уиграат.

Cekajte be malce ke go vidime odma sudite ko onie tetkite od Skopje kaj niv na temata i posle ako go bidi bravo najjak
Ofanzivno nema da vidite jaki partii od nego ama za odbrana ke bidi i pokje od soliden
Nikogas dosega sme nemale tolku igraci za odbrana ko ke se kompletirat site igraci zaedno so se golmani ocekuvam da sme top
Aj ne zaebavaj od avionics se gleda deka e slab inaku vo odbrana mozi ke go bidi no cel svet igra so igraci vo dvata pravci samo nie sme ostanati vo 90te so defanzivci I moralni izmeni no jasno e deka sme poarni od lani ako sme koplet isto I za trenerot so rekoja rano e da vidime so ke forsira no po izjavite na igracite rekoa deka e miren a dali toa ke bidi arno ili loso vremeto ke pokazi
Za denes bez razlika ne sme igrale so 100% ili sme rotirale pak ke recam deka ova e najebi veter sport so sakaat i kako sakaat sudiite ke go odnesat natprevarot pola odluki se sudisko ubeduvanje ...

3 утакмици си ги драпат та со Требње, та со Панчево. Денес си ротираја, без голмани играме, сите да играт беше целта, а од другата страна со 100% играја и со цела прва постава. Нека се радват ама нека не скокат поќе од шо треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom