Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Очигледно е колку Тотенхем е подобар тактички од технички. Тренерот е добар, проблем е што за против Сити им требаат и технички поквалитетни фудбалери.

Каква сезона ќе има Тотенхем, ќе зависи многу од овие неколку дена до крај на трансфер рокот, особено што ќе играат два натпревари неделно поради ЛШ.

Во два наврати оштетен Тотенхем во не цела минута.
Тоа со Педро Поро беше надвор од 16, но ВАР мораше да го викне судијата да ја види ситуацијата со Трафорд. Освен коленото, мислам и со рака играше.

Донарума ин, Трафорд на позајмица?

Каков педерски судија,ме изнервира Трафорд црвен требаше, или барем пенал за Поро да свиреа ќе имаше некој бачанс,станува многу дизбалансирани судиите,што ми па требаше да гледам ПЛ

После утакмицава следи Donaruma to Manchester City - Here we go! :icon_lol:

За Трафорд се уште има време да заврши во Њукасл :coffee:

Франк за неколку недели ги има целосно променето, добро организирано, без "лудилото" на Постекоглу (иако мене ми беше симпатично како сакаше да игра).

Тоа со Педро Поро беше надвор од 16, но ВАР мораше да го викне судијата да ја види ситуацијата со Трафорд. Освен коленото, мислам и со рака играше.

Донарума ин, Трафорд на позајмица?
За вториот случај, главниот судија немаше попреченост да го види фаулот а и од страна на линискиот судија беше акцијата.

Чист црвен за Трафорд. Ама арапот за посериозни работи не го чепкаат не па ова.

За вториот случај, главниот судија немаше попреченост да го види фаулот а и од страна на линискиот судија беше акцијата.
Остај тоа еден куп камери има можат булвално да го викнат да погледне.

Сити напаѓа, Тотенхем дава голови.

Какви смешни засилувања донесе Пеп оваа година, како школо да учеше од Јунајтед. Ова голманчето е солидно како за втора романска лига. Черки убедливо најслаб на теренот, Рејндерс веднаш до него. Чудо ќе биде Сити ЛШ да избори оваа година.

Каков умрен коментатор на ваква утакмица, х'к пу што би рекол Џонтра

А за Рејндерс ме интересира како ќе се снајде кога ќе игра против поквалитетни екипи, повисок интензитет. За вакви натпревари, уште со поквалитетни фудбалери околу него, отколку во Милан, немало никакви дилеми дека ќе се покаже добро.

Еве, на првиот тест веднаш проблеми, а на рака не му одеше и тоа што против Тотенхем нема простор за офанзивни транзици, со што ќе дојдеше до израз една од поголемите негови предности освојување простор со топка во нозе, вака до израз дојде неговиот голем проблем со дефанзивна транзиција.

Пред една недела на Х беше најголема ѕвезда и фудбалер од 150 милиони, подобар пд Вирц, сега се оди во друга крајност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom