Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживај дека повеќе ќе изгуби ИсакОсеќам а и треба и Њукасл истото да го напраи.
Као играчот зависи од тебе повеќе него ти од него, сигурно имаат финансии и без продажба на Исак да земат барем 1 опција во нападот, нормално далеку помалце докажана или квалитетна но сепак, ќе изгураат сезона. Само треба памето да изберат.
А сега после целава драма ако попуштат тури му пепел.
На крајот од денот многу повеќе ќе изгуби Исак со цела сезона дремење на клупа или во резерви него што ќе изгуби Њукасл без Исак сезонава.
Нема побогат од газдите на Њукасл проблем е ПСР во Англија.Осеќам а и треба и Њукасл истото да го напраи.
Као играчот зависи од тебе повеќе него ти од него, сигурно имаат финансии и без продажба на Исак да земат барем 1 опција во нападот, нормално далеку помалце докажана или квалитетна но сепак, ќе изгураат сезона. Само треба памето да изберат.
А сега после целава драма ако попуштат тури му пепел.
На крајот од денот многу повеќе ќе изгуби Исак со цела сезона дремење на клупа или во резерви него што ќе изгуби Њукасл без Исак сезонава.
Нема побогат од газдите на Њукасл проблем е ПСР во Англија.
Или БлуГо ДООЕЛ да си потпишува играчи.Никој не им е крив на Њукасл што немаат мулти клубови низ Европа, или па не си потпишуваат договори со фирми кои сабајлето креирале веб сајт, а попладнето склучиле договор за спонзорирање на Сити, па така Сити по промет ги надминува Реал и Јунајтед. Ни срам, ни перде.
Или Братски, сестрински и братучедски компании на кои ќе им преподава дел од клубот.Никој не им е крив на Њукасл што немаат мулти клубови низ Европа, или па не си потпишуваат договори со фирми кои сабајлето креирале веб сајт, а попладнето склучиле договор за спонзорирање на Сити, па така Сити по промет ги надминува Реал и Јунајтед. Ни срам, ни перде.
Како повеќе губи Њукасл?Уживај дека повеќе ќе изгуби Исак![]()
Друго ми беше поентата, не за тоа дали се богати газдите или дали ПСР или ФФП се у игра тука.Нема побогат од газдите на Њукасл проблем е ПСР во Англија.
Мора да се,мникој не е изузеток, затоа и имаат проблем со носење на играчи.Друго ми беше поентата, не за тоа дали се богати газдите или дали ПСР или ФФП се у игра тука.
Пак ќе повторам, сосем друго ми беше поентата на муабетот.Мора да се,мникој не е изузеток, затоа и имаат проблем со носење на играчи.
На граница на ПСР се затоа и тактизираат.
Да можеа да ги оправдаат парите до сега ќе имаа тим сличен на Сити и модрите од Лондон.
Гураат за Виса, не сакаат да преплаќаат ко нас. А за Исак не им е проблем да го заковат на трибини, тоа само скаусерите си се тешат со тоа оправдување.Пак ќе повторам, сосем друго ми беше поентата на муабетот.
Иначе, реално можат да скрпат каков таков шпиц да донесат, дали на позајмица, дали со 300 комбинации (како и цела серија А и скоро цела Ла Лига) или пак некој млад талент и сл.) и да го заковаат Исак на клупа или во резерви.
Пошто братот ќе изгуби многу ако 9 месеци не игра и само грее клупа. Буквално терање инат, дур не го продадат.
А не смеат да си дозволат играчи така да ги уценуваат, пошто денес е Исак, утре не се знае кој ќе биде.
Гелерално преку цеф ми е од цигани што глумат диви и уценуваат клубови. На трибина место им би дал да гледаат утамици да сум тренер, макар играл со младинци.
Или Братски, сестрински и братучедски компании на кои ќе им преподава дел од клубот.
Оф чекај да не нагласив некој сФетски шампиЊон.
Автоматски споено мислење:
Оп помалку конкуренција.![]()
Да ставиш во резерви играч што вреди 130 милиони фунти, башка зема голема плата за нивни стандард, башка комплетно се зависни од неговите голови напред и да го замениш со рандом ефтино решение само за да го научиш на памет е рамно на светска глупост.Како повеќе губи Њукасл?
Озбилно те прашувам да ми објасниш
И да, има инфо колкав буџет имаат за трансфер и плата без продажба на Исак?
Друго ми беше поентата, не за тоа дали се богати газдите или дали ПСР или ФФП се у игра тука.
Како што напишав некоја страна поназад, размислувањата овде ви се детски, полни со его и инает. Нула разум и логика.Пак ќе повторам, сосем друго ми беше поентата на муабетот.
Иначе, реално можат да скрпат каков таков шпиц да донесат, дали на позајмица, дали со 300 комбинации (како и цела серија А и скоро цела Ла Лига) или пак некој млад талент и сл.) и да го заковаат Исак на клупа или во резерви.
Пошто братот ќе изгуби многу ако 9 месеци не игра и само грее клупа. Буквално терање инат, дур не го продадат.
А не смеат да си дозволат играчи така да ги уценуваат, пошто денес е Исак, утре не се знае кој ќе биде.
Гелерално преку цеф ми е од цигани што глумат диви и уценуваат клубови. На трибина место им би дал да гледаат утамици да сум тренер, макар играл со младинци.
Може сам да си шепне.