Darling
High Value
Mislam deka ja bev taa sho mu go izvadi nadimakot na Micka - Masno tkivo, ama ok ajde nekako spec ops undercover vmrovka neka bidam 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе на секој пост за вмро како фамилија да ви дираат ама не, не сте вмровциMislam deka ja bev taa sho mu go izvadi nadimakot na Micka - Masno tkivo, ama ok ajde nekako spec ops undercover vmrovka neka bidam![]()
No ne sme nasi. Ako voopsto mozes da mi objasnis sto podrazbira toa.Да бе на секој пост за вмро како фамилија да ви дираат ама не, не сте вмровци
Нема потреба да се срамите, наши сме си.
10 јузери сте у темава, не е тешко да се види кој на која партија припаѓа.No ne sme nasi. Ako voopsto mozes da mi objasnis sto podrazbira toa.
Десет пишуваат а другите снимаат па си расудуваат. Од време на време ќе боцнат некој да им пише.10 јузери сте у темава, не е тешко да се види кој на која партија припаѓа.
Прво благодарам за комплиментот.Србоманче, извини што мислам за Македонија, и ете твојот премиер пред два дена потврди, со истиот речник на Ахмети, нема Македонија без албанците и не унитарна, и ти сеуште мислиш дека е глупо Македонците при таков ултиматум не треба да имаат присуство во бугарија, грција, албанија, србија со што би се задушила идејата за федерација.
Но знам ти си сакаш унија со србите, не размислуваш за независност и македонска држава па ова ти е туѓо и неразбирливо размислување.
Излез од принудена федеративна Македонија е присуство на Македонците во пограничните предели на соседните држави.
А не момак,Сите ние сме ВМРО, како што сите ние сме македонци кои зборуваат македонски јазик. Така било и ќе биде со Левица напред.
Каде виде дека сум пишал дека сум го променил мислењето, јас кажав детално погоре, ако сме принудени да им даваме своја земја на албанците поточно федерализација, ќе гори и на егеј и на пирин и на преспа и на гора и на врање.Прво благодарам за комплиментот.Дали тоа значи дека сега можам да барам плата од Белград?
И така значи дигна раце од Македонија, а виновен сум ти јас, добро.
Дури знаеш и што сакам јасќе сакаш ли да ми кажеш оти јас не знам?
Нели едно време говореше дека излез за Македонците било сите да земаат бугарски пасош, демек многу патриотски било, што се случи ја напушти таа идеја или не беше доволно платен !?!
И да повтоорам прашањето, го доби ли конечно тој бугарски пасош или уште ќе мора да читаме твои бисери ? ? ? ? ?
Автоматски споено мислење:
А не момак,
Прегледај го приврзокот 453236
колку што можам да видам ти си Северџган од Северџганистан, зошто лажно се претставуваш![]()
ako nema takva mok sto ke ni e takva agencija? parazit
Па „ДКСК„ не е единстеното државно тело кое ем постои, ем зема плата „на први„ ништо (ефикасно) не работи, ем не знаеме што работи...
Веројатно е дека после укажувањето од страна на „ДКСК„ за можна коруптивна зделка, во „погон„ би требало да се вклучат полициско-обвинителско-судските структури.
Има/ш уште еден куп такви агенции „за ова и за она„ во „нашата земјата„ кои постојат, вработуваат свои партиски членови, општеството од нив нема никаква корист, а од државниот буџет се насочуваат пари за нивното (не)работење.
Poprvo jas tebe ke ti najdam bugarski pasos od ti mene partiska kniska.10 јузери сте у темава, не е тешко да се види кој на која партија припаѓа.
Ајде најди ми. Не сум ја лицемер, да имав бугарски мудро ќе си молчев за разлика од некои вмровци.Poprvo jas tebe ke ti najdam bugarski pasos od ti mene partiska kniska.
Ти и онака најдобро е да си молчиш, бидејќи не си мудар, сеедно е какво е, битно да те читаме се помалку.Ајде најди ми. Не сум ја лицемер, да имав бугарски мудро ќе си молчев за разлика од некои вмровци.
Ако немаш партиска тогаш буквално си
![]()
For free![]()
Да бе, твој е форумов па ти ќе кажуваш кој и колку ќе постира.Ти и онака најдобро е да си молчиш, бидејќи не си мудар, сеедно е какво е, битно да те читаме се помалку.
Da imav vlast ti nemase da imas internet.Да бе, твој е форумов па ти ќе кажуваш кој и колку ќе постира.
Имавте власт една година и се посравте.
Пола деца у Кочани изгореа не ви чуе, демек ќе се сменеше нешто пак по старо си продужувате. Грујо бар направи нешто првите годими, вие сеа само пуните џебови.