Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да не ги преценуваме толку другите. Флоп сезона на секој може да му се случи.
На нашите често им се случува флоп сезона. :D
Не потценивам, не реков 15ти ке завршиме од 8 до 6 е реалност. Имаме уште работа следно лето ќе мора да се средува одбраната.

На нашите често им се случува флоп сезона. :D
Не потценивам, не реков 15ти ке завршиме од 8 до 6 е реалност. Имаме уште работа следно лето ќе мора да се средува одбраната.
Оле и Мурињо со какви тимови извадија втори места овој прв чекор би му било да постави високи стандарди,ќе биде тешко ама без стандарди и дисциплина тешко и комплетно нов тим да му дадат,мислам дека тоа му е јасно и на Аморим,првите неколку кола ќе покажат за што сме, ако тепаме 4 од 5 се е можно,ако почнат како последните сезони со глупи порази 11-12 место оти веќе у Септември ќе сме аут од секоја математика и за нас сезоната е завршена.
Автоматски споено мислење:

Не е. 120 милионски е :confused:. Се надевам ќе земат некој друг за доброто на сите мора да се фати ЛШ оваа сезона.
Претеруваат не само што до банка би ме исцедиле туку и огромен притисок врз фудбалерот праат, а тој го глеам уште незрел у главата така се понаша,неискален,плус црнец плус Африканец и одозгоре 100м. Скептик сум околу црнците право да ви кажам па нека бидам и критикуван.

Оле и Мурињо со какви тимови извадија втори места овој прв чекор би му било да постави високи стандарди,ќе биде тешко ама без стандарди и дисциплина тешко и комплетно нов тим да му дадат,мислам дека тоа му е јасно и на Аморим,првите неколку кола ќе покажат за што сме, ако тепаме 4 од 5 се е можно,ако почнат како последните сезони со глупи порази 11-12 место оти веќе у Септември ќе сме аут од секоја математика и за нас сезоната е завршена.

Претеруваат не само што до банка би ме исцедиле туку и огромен притисок врз фудбалерот праат, а тој го глеам уште незрел у главата така се понаша,неискален,плус црнец плус Африканец и одозгоре 100м. Скептик сум околу црнците право да ви кажам па нека бидам и критикуван.
Конкуренција беше послаба тие години со Оле и Мурињо, ќе видиме, можда и други тимови ќе имаат лоши сезони.

Ke мора да се купи некој а ла Норгард играч, цепи лепи практично. Или евентуално некој на позајмица да се донесе, кој, искрено, стварно не можам да се сетам. Хујмланд ако го земат, годинава ке игра редовно, па ако стигнеме до местата за во Европа, наредната година ке има утакмици на секои 3 дена, па ако се донесе Балеба, овој би користел како ротација.

Не гледам како би дале големи пари за некој друг играч на таа позиција сега, а наредната година пак да идат по Балеба.

Конкуренција беше послаба тие години со Оле и Мурињо, ќе видиме, можда и други тимови ќе имаат лоши сезони.
На што мислиш кога викаш конкуренцијата била послаба, бајо ние сме у транзиција факинг 13 години, не ме заебавај,да кажеш се поклопија коцките па и па,ама слаба конкуренција не е.

На што мислиш кога викаш конкуренцијата била послаба, бајо ние сме у транзиција факинг 13 години, не ме заебавај,да кажеш се поклопија коцките па и па,ама слаба конкуренција не е.
Арсенал,Вила, Њукасл и Тотенхем не беа толку подобри со ростерот од нас тогаш, по блиску бевме со ростерот. Погледни ја нивната средина и одбрана погледни ја нашата, да не збориме позиција по позиција кој има подобри играчи.

Буквално во една сезона со Арсенал се тепавме кој втор ќе заврши и мислам дека во последно коло ние втори испаднавме,ама незнам зошто разговараме ПЛ у главно секогаш е компетитивна, од секогаш постоела биг4 сега се биг 8 Арсенал со Санчез,Озил не ми се гугла не им го знам составот, Тотенхем со Ериксен,Кејн,прајм Сон,Њукасл може,исто и Вила ама одкако се вратија во ПЛ константни се,само апгрејти праат реално не се некоја конкуренција и сега

Со Вила мислам дека имаме многу позитивен скор ако не и најдобар од сите до сега

Буквално во една сезона со Арсенал се тепавме кој втор ќе заврши и мислам дека во последно коло ние втори испаднавме,ама незнам зошто разговараме ПЛ у главно секогаш е компетитивна, од секогаш постоела биг4 сега се биг 8 Арсенал со Санчез,Озил не ми се гугла не им го знам составот, Тотенхем со Ериксен,Кејн,прајм Сон,Њукасл може,исто и Вила ама одкако се вратија во ПЛ константни се,само апгрејти праат реално не се некоја конкуренција и сега

Со Вила мислам дека имаме многу позитивен скор ако не и најдобар од сите до сега
Со Оле сезоната Ливерпул подвали повеќе од што ние бевме јаки, со Мурињо завршивме втори ако тогаш немаше толку конкуренција како што реков, Вила беше дупка, Њукасл да не збориме, Кокошките беа добри али не беше толку разлика у квалитет.
Иначе за сезоната што мислиш со Арсенал ко се рвавме тоа е првата сезона на Тен хаг и трети завршивме, далеку послаби беа претходно Арсенал.
Нема што далеку подолу ни е тимот, со Сити, Арсенал, Ливерпул па и Челзи немаме моментало играч што ќе им влезе во прв тим можда само Бруно.
Њукасл, Вила и Кокошките е малку поблиско али они имаат подобра одбрана и средина.
И ја би сакал да сме блиску али енигма е и Аморим, и дали ке се снајдат и играчите што ги купивме.

Овој црнчугава шо молкни носорози не вреди 120 мил во ниту еден паралелен универзум. :)

Овој црнчугава шо молкни носорози не вреди 120 мил во ниту еден паралелен универзум. :)
Невреди, али толку си го цена Брајтон и ако сакаме да го купиме ќе мора таа сума да ја искешираме.

Невреди, али толку си го цена Брајтон и ако сакаме да го купиме ќе мора таа сума да ја искешираме.

Нека се ебат в газ, не е само тој фудбалер, сигурно има некои со пореални цени. Плус то црнчуга е овој, најчесто се благоретардирани.

Нека се ебат в газ, не е само тој фудбалер, сигурно има некои со пореални цени. Плус то црнчуга е овој, најчесто се благоретардирани.
Попуст не даваат Брајтон, на челзи види колку им собраа.
Плус ние секој трансфер го преплаќаме, и оваа лето ни измкнаа повеќе пари од што вредат играчите, али може да разберам и зошто у криза сме па не уценуваат.
За други играчи има али овој беше прв избор на менаџерот, ништо ќе се крпи па наредно лето ќе им платиме повеќе за Балеба. :D

️| Ruben Amorim on the Amad-Mbeumo partnership:

"I'm not going to explain anything, because I explained a lot of things last season and I prefer to keep some things to myself.

They are both very good in one-on-one situations. They can both play, one of them can play, or they can both be on the bench, it’s more options for me for each weekend.

Еве ви некаков одговор околу таа десната страна.
Јас не верувам дека ќе играат заедно против подобри тимови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom