Штребер
Има карактер и пргавост малиот... ќе го видиме и на утакмици наредниот период.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штребер
Има карактер и пргавост малиот... ќе го видиме и на утакмици наредниот период.
На нашите често им се случува флоп сезона.Да не ги преценуваме толку другите. Флоп сезона на секој може да му се случи.
Оле и Мурињо со какви тимови извадија втори места овој прв чекор би му било да постави високи стандарди,ќе биде тешко ама без стандарди и дисциплина тешко и комплетно нов тим да му дадат,мислам дека тоа му е јасно и на Аморим,првите неколку кола ќе покажат за што сме, ако тепаме 4 од 5 се е можно,ако почнат како последните сезони со глупи порази 11-12 место оти веќе у Септември ќе сме аут од секоја математика и за нас сезоната е завршена.На нашите често им се случува флоп сезона.
Не потценивам, не реков 15ти ке завршиме од 8 до 6 е реалност. Имаме уште работа следно лето ќе мора да се средува одбраната.
Претеруваат не само што до банка би ме исцедиле туку и огромен притисок врз фудбалерот праат, а тој го глеам уште незрел у главата така се понаша,неискален,плус црнец плус Африканец и одозгоре 100м. Скептик сум околу црнците право да ви кажам па нека бидам и критикуван.Не е. 120 милионски е. Се надевам ќе земат некој друг за доброто на сите мора да се фати ЛШ оваа сезона.
Конкуренција беше послаба тие години со Оле и Мурињо, ќе видиме, можда и други тимови ќе имаат лоши сезони.Оле и Мурињо со какви тимови извадија втори места овој прв чекор би му било да постави високи стандарди,ќе биде тешко ама без стандарди и дисциплина тешко и комплетно нов тим да му дадат,мислам дека тоа му е јасно и на Аморим,првите неколку кола ќе покажат за што сме, ако тепаме 4 од 5 се е можно,ако почнат како последните сезони со глупи порази 11-12 место оти веќе у Септември ќе сме аут од секоја математика и за нас сезоната е завршена.
Автоматски споено мислење:
Претеруваат не само што до банка би ме исцедиле туку и огромен притисок врз фудбалерот праат, а тој го глеам уште незрел у главата така се понаша,неискален,плус црнец плус Африканец и одозгоре 100м. Скептик сум околу црнците право да ви кажам па нека бидам и критикуван.
На што мислиш кога викаш конкуренцијата била послаба, бајо ние сме у транзиција факинг 13 години, не ме заебавај,да кажеш се поклопија коцките па и па,ама слаба конкуренција не е.Конкуренција беше послаба тие години со Оле и Мурињо, ќе видиме, можда и други тимови ќе имаат лоши сезони.
Арсенал,Вила, Њукасл и Тотенхем не беа толку подобри со ростерот од нас тогаш, по блиску бевме со ростерот. Погледни ја нивната средина и одбрана погледни ја нашата, да не збориме позиција по позиција кој има подобри играчи.На што мислиш кога викаш конкуренцијата била послаба, бајо ние сме у транзиција факинг 13 години, не ме заебавај,да кажеш се поклопија коцките па и па,ама слаба конкуренција не е.
Со Оле сезоната Ливерпул подвали повеќе од што ние бевме јаки, со Мурињо завршивме втори ако тогаш немаше толку конкуренција како што реков, Вила беше дупка, Њукасл да не збориме, Кокошките беа добри али не беше толку разлика у квалитет.Буквално во една сезона со Арсенал се тепавме кој втор ќе заврши и мислам дека во последно коло ние втори испаднавме,ама незнам зошто разговараме ПЛ у главно секогаш е компетитивна, од секогаш постоела биг4 сега се биг 8 Арсенал со Санчез,Озил не ми се гугла не им го знам составот, Тотенхем со Ериксен,Кејн,прајм Сон,Њукасл може,исто и Вила ама одкако се вратија во ПЛ константни се,само апгрејти праат реално не се некоја конкуренција и сега
Автоматски споено мислење:
Со Вила мислам дека имаме многу позитивен скор ако не и најдобар од сите до сега
Невреди, али толку си го цена Брајтон и ако сакаме да го купиме ќе мора таа сума да ја искешираме.Овој црнчугава шо молкни носорози не вреди 120 мил во ниту еден паралелен универзум.![]()
Невреди, али толку си го цена Брајтон и ако сакаме да го купиме ќе мора таа сума да ја искешираме.
Попуст не даваат Брајтон, на челзи види колку им собраа.Нека се ебат в газ, не е само тој фудбалер, сигурно има некои со пореални цени. Плус то црнчуга е овој, најчесто се благоретардирани.