Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дркај го сеа на Сити, за 50 миљони го дадоа твоите АмериРејндерс![]()
Не е за да се караш со Хм Хм работава, него трагично е што и така малкуте квалитетни играчи од Серија А си одат одма чим стигне понуда од ПЛ или Примера. Тоне лигата се повеќе и повеќе.Дркај го сеа на Сити, за 50 миљони го дадоа твоите Амери![]()
Па да ама не дека Милан неможеше да ги одбие или да извади повеќе.Не е за да се караш со Хм Хм работава, него трагично е што и така малкуте квалитетни играчи од Серија А си одат одма чим стигне понуда од ПЛ или Примера. Тоне лигата се повеќе и повеќе.
Не е за да се караш со Хм Хм работава, него трагично е што и така малкуте квалитетни играчи од Серија А си одат одма чим стигне понуда од ПЛ или Примера. Тоне лигата се повеќе и повеќе.
Ќе бидат фино пополнети Спарс со Езе.
Замисли си фан на Арсенал и го чекаш Езе за да имаш асално лево крило и Спарс ти го зема пред нос.![]()
Проблемот е што Езе ја играа таа позиција што е меѓу 8-ка и лево крило, и не е класично лево крило. Left Channel player, не знам како да го преведам на македонски, еден вид на хибридна позиција. Играч што кога ке добие топка на крило, влегува кон средина, за разлика од класично крило кое сака да го нападне бекот на надворешна страна, што би ја раширило одбраната. Не верувам дека 68 милиони фунти се проблем за Арсенал, сепак, Езе е нивно дете, од академијата. Повеќе е проблем профилот на играчот, и позицијата која ја игра.
Мене цар ми беше Венгер... ќе земе некое ќумбенце од Слонова коска за 40000 евра, ќе го продаде за 75М...Премногу се ценка Артета многу ме потсетува на Венгер. Некако и самите не знаат што сакаат. Заинтересирани беа за голем број на играчи, малку требаше да кренат раце и од трансферот на Виктор. Очекувам некој паничен трансфер во последните минути од преодниот рок и тоа баш некое крило што воопшто не било споменато цело лето.
Не го поништи ради тоа. Играчот бил во 1м од живиот ѕид што не е дозволено. Тоа го кажа и судијата, не кажа дека имало фаул.Почнаа фаули да судат и ако си физички прејак за противникот изгледа.![]()