- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.809
- Поени од реакции
- 5.081
Трошиме 3000 двајца месечно но реално мене ми се доста и 500 евра за еден.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си најстар на форумов изгледа, па после идат тетките да не ги набројувамНас двајца такореќи пензионери нормално без стегање околу 1000 евра не крпат. Кога повеќе, кога помалку! Почесто помалку отколку повеќе. Годишни одмори, грејна сезона и празници ни креваат над.
Мислам Анчо и уште два-тројца има постари. Тетките се помлади, уствари едната, другата е баагимити помлада. Тоа вие оти сте ептен млади тие над 40 ви се чинат зрели за умирање, ама не е така!Ти си најстар на форумов изгледа, па после идат тетките да не ги набројувам
Да не живееете у соба у Мериот?Трошиме 3000 двајца месечно но реално мене ми се доста и 500 евра за еден.
Не, јадеме само по ресторани. И одиме секоја недела со авион во странство на патување.Да не живееете у соба у Мериот?
Не, јадеме само по ресторани. И одиме секоја недела со авион во странство на патување.
1500 евра за тројца и тоа со рата на кредит од 370 евра. Зборам просек, зошто знае и под 1000 да истера, знае и над. Пример Јуни месец 3000 евра не не крпеа. Февруари и Март мислам дека и со 800 евра поминавме.
Да можев ќе скратев уште 100 евра, ама ај нека троши малата на сладоледи, бонбони и лижавчиња за големата да биде среќна.
Не трошиме пари на кафани, ресторани. Ама затоа па одмори што да ти расправам,.секој месец мора негде. Среќа ме бива во правење убави патувања за ефтини пари.
Многу работи "биле"...и ќе бидат. Панта реи.abe neli vrnjacka banja ti bese dovolno?![]()
Многу работи "биле"...и ќе бидат. Панта реи.