Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кого?Време секако дека, ама со кои пари...
Лево на сликата ниеден не ми влева доверба, можеби Бруно малку од малку, ама и он е труба за одбранбени задачи. Јоро како иде време се повеќе добива кратки споеви, Маину се изгуби во преодот од јуниор во сениор, на Доргу не можеш да се потпреш, дај боже Куња да го оправи. Така да палете свеќа за Св.Петка задутре.
За него ни требаат дрводелци во тим!
Нека дадат 30че и нека носатАјде сега Хојлунд во Њукасл за 60че хахааххаха.
Да се надеваме , можеби ке земеме везен на позајмица за голман не сум баш сигурен. Но ако и Донарума се зема ќе осигураме топ 4 плус некое домашно трофејче, за шампиони далеку сме уште.Уште Донарума и везен и атакуваме на ПЛ!![]()
Ми влијае на нервите.Бројот на киксовите на голманот ако не помине 3-4 во годината ама со ништо не влијае на крајниот пласман на тимот. Ако влијае, влијае на гол разликата, ама ние до таму не сме дојдени. Ќе речете влијае на самодовербата на одбраната, нашата одбрана и без Онана беше оперирана од тој елемент.
Кој котлето? На кого не му влијае?Ми влијае на нервите.
За Шешко довлоно е да знае да се движи и да има подобро позиционирање од Хојланд,Не гледам што Донарума ќе придонесе во подигање на квалитетот на тимот!
Видете колку смешни голови има примено Ливерпул, проанализирајте ако не ве мрзи и за годините кога Сити ја тероризираше ПЛ. Имаа по 4-5 сосема нелогични голови.
Бројот на киксовите на голманот ако не помине 3-4 во годината ама со ништо не влијае на крајниот пласман на тимот. Ако влијае, влијае на гол разликата, ама ние до таму не сме дојдени. Ќе речете влијае на самодовербата на одбраната, нашата одбрана и без Онана беше оперирана од тој елемент.
Со Донарума ќе си качиме уште една огромна плата и ќе добиеме 10% посигурен голман, ама за тоа ќе немаме простор за консолидација на остатокот од тимот.
Не дека не сакам да го имаме во тим, ама пробувам смирено да погледнам на ситуацијата.
Па и ситуацијата со Шешко ми е чудна. Погледнав неколку хајлајтси со него. Страшен фудбалер, ама едно ми падна во очи, сите голови му се со тон слободен простор околу себе. Во ПЛ тој луксуз го нема.
Штета е да не се искористи ентузијазмот на Мбеумо и Куња, додека не паднале во МУ мод. Го гледам Мбеумо зема голем дел од одговорности на себе, машала. Уште еден-двајца како него(не на неговата позиција) и нема лошо да изгледаме.