Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Лајпциг наводно побарал фиксно 80 милиони, без никакви рати, адд онс и сл. Чисти 80 милки веднаш. В газ да си ги напикаат. Инвестирај во средината и заеби нападот. Ќе истуркаме и со Хојлунд некако.

П.С. и пак да прашам, зошто не може да се користат смајли од телефон на Хром?
Очајни сме во средината нека инвестираат таму, Њукасл ќе искешира. Ич не ми е криво само да се земе добар везњак , плус ако е точно тоа со Донарума нека не се мислат еден од најдобрите голмани е ич не ми е гајле за платата. На тие две позиции никаква стабилност нема, ќе бидеме прегазени од сите. Неможевме да парираме на Евертон не пак на некоја посилна екипа.

Нападот лево Куња шпиц Хојлунд/Зиркзе десно Мбеумо зад нив Бруно. Не сме идеални но подобри сме од лани. Ако не се земе тоа што очигледно треба нека се самораспуштат како клуб, со години го игнорираат средниот ред а таму се добива утакмицата , ептен утепана управа имаме.

Тоа што средината изгледа очајно е комбинација од тактичката поставеност и пресингот до голман што сака Аморим да го изведе, за неговава такттика во средина ти се потребни или двајца бокс ту бокс или бокс ту бокс и екстремно брз холдинг(што не верувам дека постои) а и интелигентни бекови што ние моментално ги немаме, доколку ги усовршат брзиве додавања ќе се крстиме на тоа да дадеме 2 брзи гола па да бркаме победи со гол повеќе. Баш ме интересира што ќе се случува со тимови што ќе ни дадат гол први па ќе се затворат.

Без напаѓач некако и ке истераме сезонава, имаме доста играчи што може да дадат по кој гол, наместо да имаме напаѓач кој ке даде 25 самиот. Од друга страна, без одличен средњак, има да го јадеме секоја утакмица.

Не знам финансиски како стоите, ама без средишен екстра квалитетен, напаѓач и уште еден штопер, ќе биде мачење од гледање за вас фановите. Без нов голман може да протурите ако земете овие горе шо набројав, макар и турчето бранело, не мора инкарнацијата на Јашин да е на гол.

Нека го носи Њукасл за 90 милиони.

Не знам финансиски како стоите, ама без средишен екстра квалитетен, напаѓач и уште еден штопер, ќе биде мачење од гледање за вас фановите. Без нов голман може да протурите ако земете овие горе шо набројав, макар и турчето бранело, не мора инкарнацијата на Јашин да е на гол.

Лежиме. Златната петорка да си праша да си идат. Тешко трансфери поголеми. Мислам дека имаат уште 50-60 милиони за трошење, плус нешто од продажба. За повеќе, тешко.

Нека го носи Њукасл за 90 милиони.

Лежиме. Златната петорка да си праша да си идат. Тешко трансфери поголеми. Мислам дека имаат уште 50-60 милиони за трошење, плус нешто од продажба. За повеќе, тешко.

Па 50-60 милиони не се малко, ако се има у предвид дека никогаш не се плаќаат целосно сумите, тука иде на рати ова. Мислам дека имате пари за Шешко ако првата рата е некаде 25 мил. Не знам исто зошто не тргате по овој штоперот од Кристал Палас, сува класа играч, топ ќе ви дојде. За средишен играч ми е стварно енигма, ама не мора да е некоја ѕвезда, затоа е тој скаутинг, од ништо нешто да се извлече.

Ич не можам да поднесам да ве гледам толку доле, си личи Јунајтед да е конкурентен тим, не е природно ѓупски тимови ко Челзи, Њукасл и сл да се конкуренти за повисоките позиции, а вие не. Конкурентен Јунајтед е добро и за лигава, на страна шо Арсенал, Ливерпул и Сити се моментално тимчишта.

Немаме многу винансии, штопер го ставам позади голман зш котлето ептен не уназадува, а и може да крпиме на таа позиција уште една сезона имаме 5 а и Мазрауи и Шо може да покриваат.
Везњак и Шпиц се загрижувачки што не ги решија до сега.
Изгледа ќе има циркуси против вас на првиот натпревар.

Не верувам дека ќе одиме над 80, ако играчот не излезе и каже сакам само у Јунајтед ке игра за Њукасл.

Od denesna perspektiva samo ke kazam deka toj so go odobri Onana u United da mu umre cela familija pred oci i da nema pari pop da gi pee.

Nazad vo realnosta, gospod ne ne oprava vo narednite 3 sezoni so debilive so gi zaloivme.

2029ta e nasha

Od denesna perspektiva samo ke kazam deka toj so go odobri Onana u United da mu umre cela familija pred oci i da nema pari pop da gi pee.

Nazad vo realnosta, gospod ne ne oprava vo narednite 3 sezoni so debilive so gi zaloivme.

2029ta e nasha
Зацртано им е 2028 да сме шампиони, не ги одвлекувај од плановите, нејсе со ваква игра можеби 2040 таму некаде.

Зацртано им е 2028 да сме шампиони, не ги одвлекувај од плановите, нејсе со ваква игра можеби 2040 таму некаде.
Само ако рикнат вампирите и серкото. :D

Ништо од везњак и голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom