Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ne znam sto bi go donelo Donaruma vo ovoj UTD (bukvalno od konj na magare), ama bi bilo predobro ako se realizira.
Автоматски споено мислење:

Dream Man United XI: Donnarumma; Yoro, De Ligt, Maguire; Amad, Ugarte, Fernandes, Dorgu; Mbeumo, Cunha; Sesko

Ova izgleda solidno.

BREAKING: Manchester United made an enquiry about Gianluigi Donnarumma earlier this summer and PSG are now braced for United to RENEW their interest once the French side complete the signing of Lucas Chevalier! PSG open to selling for the right price. [TelegraphDucker]
Има нешто што ПСЖ го пушта еден од најдобрите голмани да си оди, нешто ми е матно тука. Инаку би го потпишал без око да ми трепне. Плус добар дил ако се деси Хојлунд плус пари за Шешко ке има пари и за ДМ. Одлично трансфер лето би било да се реализира сето тоа.

Шешко, мешко! Колку од вас имаат изгледано бар две негови утакмици?
На слепо, незнаејќи кој како играл лани, да ги ставиш еден до друг Хојлунд и Крауч т.е. Шешко и да прашаш, кој повеќе би го земал за во ПЛ? 90% од луѓето би го избрале Хојлунд.
Да не ме гаѓате со камења, Хојлунд јасно е, не се снајде.
Ќе биде интересно ако се врати во некој друг тим од ПЛ и растури.

Ne znam sto bi go donelo Donaruma vo ovoj UTD (bukvalno od konj na magare), ama bi bilo predobro ako se realizira.
Автоматски споено мислење:

Dream Man United XI: Donnarumma; Yoro, De Ligt, Maguire; Amad, Ugarte, Fernandes, Dorgu; Mbeumo, Cunha; Sesko

Ova izgleda solidno.
Мартинез пред Слаб хед макар и повреден.

На слепо, незнаејќи кој како играл лани, да ги ставиш еден до друг Хојлунд и Крауч т.е. Шешко и да прашаш, кој повеќе би го земал за во ПЛ? 90% од луѓето би го избрале Хојлунд.
Ако се случи да го дадеме Хојлунд за Шешко тогаш е исплатлив ризик и нема ќто да се мислиме ама да фрлиме само кеш на него не е баш паметно

Да бидам искрен, ниту Шешко, ниту Воткинс ми се нешто по мерак. Воткинс во Декември ке наполни 30, Вила бараат 60 милиони фунти за него, што е ненормална цифра. Со оглед на тоа дека почнаа да го седнуваа на клупа на сметка на Дуран претходно, а потоа и на Рашфорд, нешто не ми штима. Аморим сака напаѓач со ПЛ искуство, што сериозно го лимитира пазарот.

Исак е невозможна мисија од финансиски аспект во моментов, Екитике смени клуб, Ѓокереш во Арсенал. Шешко е ептен мачка во вреќа, и Вивел и Вилкокс влечат кон него, зашто ако флопне, бар ке може да го продадат за 2-3 години. Со Воткинс, кој ке бара 5 години договор, ке биде уште едно Касемиро сценарио ако за година дена му падне газот. Нкунку ни под разно, Џексон треба да имаш дупка во глава да им дадеш на Челси 80 милиони фунти.

Би сакал да пробаат да тргнат по Матета, за некои 35-40 милиони фунти, ако веќе се немаат пари. Па и да мора да се купува 9-ка наредната сезона, братов и те како ке биде корисен како втора опција.

Дали вечер играат или кога е следната утакмица?

Дали вечер играат или кога е следната утакмица?
Сабајле и 3 и пол.

Да беше оваа цена кога го бараше Арсенал ќе го мазнаа додека кажеш чоколадна наполитанка.

Нека бираат клубови они.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom