Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inj.А каде е Мејсон Маунт.![]()
Рака под рака со Шо.Inj.
Има нешто што ПСЖ го пушта еден од најдобрите голмани да си оди, нешто ми е матно тука. Инаку би го потпишал без око да ми трепне. Плус добар дил ако се деси Хојлунд плус пари за Шешко ке има пари и за ДМ. Одлично трансфер лето би било да се реализира сето тоа.BREAKING: Manchester United made an enquiry about Gianluigi Donnarumma earlier this summer and PSG are now braced for United to RENEW their interest once the French side complete the signing of Lucas Chevalier! PSG open to selling for the right price. [TelegraphDucker]
Да не се фалам ама така беше, не негирам.Мислам дека со @Ryan Giggs плус, зашто он го тера(ше) Рашо по душа.
Мартинез пред Слаб хед макар и повреден.Ne znam sto bi go donelo Donaruma vo ovoj UTD (bukvalno od konj na magare), ama bi bilo predobro ako se realizira.
Автоматски споено мислење:
Dream Man United XI: Donnarumma; Yoro, De Ligt, Maguire; Amad, Ugarte, Fernandes, Dorgu; Mbeumo, Cunha; Sesko
Ova izgleda solidno.
Ако се случи да го дадеме Хојлунд за Шешко тогаш е исплатлив ризик и нема ќто да се мислиме ама да фрлиме само кеш на него не е баш паметноШешко, мешко! Колку од вас имаат изгледано бар две негови утакмици?
На слепо, незнаејќи кој како играл лани, да ги ставиш еден до друг Хојлунд и Крауч т.е. Шешко и да прашаш, кој повеќе би го земал за во ПЛ? 90% од луѓето би го избрале Хојлунд.
Да не ме гаѓате со камења, Хојлунд јасно е, не се снајде.
Ќе биде интересно ако се врати во некој друг тим од ПЛ и растури.
Дај бе нека го земат пак назад. И со една рака да брани е подобар од Онана.
Шешко, мешко! Колку од вас имаат изгледано бар две негови утакмици?
На слепо, незнаејќи кој како играл лани, да ги ставиш еден до друг Хојлунд и Крауч т.е. Шешко и да прашаш, кој повеќе би го земал за во ПЛ? 90% од луѓето би го избрале Хојлунд.
Да не ме гаѓате со камења, Хојлунд јасно е, не се снајде.
Ќе биде интересно ако се врати во некој друг тим од ПЛ и растури.
Сабајле и 3 и пол.Дали вечер играат или кога е следната утакмица?