Не ти требаат ниту мускули, ниту Фејсбук/Инстаграм/Твитер и останати Интернет играчки за да воспоставиш комуникација со личност која е тука пред тебе и ќе остане тука во наредни 60 до 120 минути - не знам колку им трае тренингот.
Не ти требаат ниту мускули, ниту Фејсбук/Инстаграм/Твитер и останати Интернет играчки за да воспоставиш комуникација со личност која е тука пред тебе и ќе остане тука во наредни 60 до 120 минути - не знам колку им трае тренингот.
Ретки се тие што не прифаќаат никого како тебе, а и 21 век сме дел од запознавањата идат и преку социјални мрежи сакале ние или не. И јас ретко ги користам социјалниве мрежи за такви работи ама ако немаш друга шанса за контакт зошто да не пробаш..
Jas pak cel prasalnici oti ne me prifakja
Ete do so bilo, jas si rekov do mene e, za malce i profilna ke menvav, ke stavav tamu citati od Nice, Frojd i Seme sinapovo
Да, да, типично за машко кое не може да фати некоја женска, па почнува да ја навредува, дека е спонзоруша и неморална, на лисицата и било високо грозјето па рекла кисело е и онака. Не си и се бендисал и затоа не те прифатила за пријател, не значи тоа дека е таа "чурук", може имаш манијачка фаца, си се пази чупето.
Никаде не ја навредив девојката на форумов.
Но тоа е, ако се пишува вистината во ова општество веднаш се појавуваат личности на кои им пречи да се пишува за реалноста.
Таа девојка има 31 година, чупето има преубава фаца и лице и насмевка, ама реално има развиени дебели бутови и нозе, а уште не раѓало деца. Убавината ќе помине кога тогаш, а кај оваа веќе почнало со 31 години да има изразени бутови. Јас немам такви дебели бутови и многу машки немаат.
Мислам дека со ова никого не сум навредил, ниту таа девојка ја имам навредено.
Токму така, и од тие 4.900 пријатели повеќето и се мажи, очигледно избира мажи, се знае што ја интересира, ама времето врви и поминува.
Јас реално не сум ни имал ,, такви намери'' со Битолското чупе кое е во Скопје, само експеримент беше тоа.
Ти си добар..мене ем не ме прифаќаат ем го заклучуваат профилот да не им нудам пријателство хехе ама на мене ми одговара тоа што за кратко време гледам со какви личности си имам работа..А на сликиве кога ги гледаш мислиш поневини суштества од нив нема ко мајки терези и богородици..
Мислиш дека го приметила неговото аднување..сигурно има плус 500 други кои се на стен бај..
Ако не и се допаѓа нема да го прифати, а ако не го прифати, а не го ни одбие, автоматски иде у фоловерс, што е плус за неа, зашто има повеќе фоловерс после на профил, посебно ако ставила колку ја следат бројчано да се гледа.
Ме заинтригиравте со толку многу пишување на моите коментари за девојката од Битола вие и останатите членови од овој форум, и јас ете вчера пак искуцав на фејсбук име и презиме на девојката, и што да видам, чупето се пофалило со нов Ајфон телефон.
Чупето е фалбаџика, се фали со купен телефон, големо чудо....
Фалење со ајфон хехе, дно дна.
Глумење претенциозност и величини со ајфон, реално самсунгот ми е многу подобар како марка и бренд на телефон.
Инаку за пофалба е тоа што чупето става слики од теретана, почнало да оди во теретана и да се обиде нешто да направи со тие дебели бутови и нозе. Многу успех во таа мисија.
Реално не ми требаат особи кои не ми се пријатели а после да ми излегуваат на ѕидот со нивни постови и слики.
Не знаев дека добрите момчиња вака бирале девојки.
Можеби чекала да ги ослабе бутовите па да те прифати оти нејќела да слуша вакви коментари.
Ги комплексирате девојчињата чоек да помисли зад екранов све Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
Можеби чекала да ги ослабе бутовите па да те прифати оти нејќела да слуша вакви коментари.
Ги комплексирате девојчињата чоек да помисли зад екранов све Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
жените посебно девојчињата се искомплексирани самите од себе највеќе или од своите врснички. Причина за тоа не се машките туку лажната претстава за животот која се прикажува на инстаграм првенствено, и не се однесува само на убавина или килажа туку и на општествен статус, пари и моќ. Затоа се повеќе и повеќе 18+ годишни се преориентираат на живот кој им носи лесни и брзи пари како onlyfans, искачање со постари и доста побогати од нив и од нивните родители трчајќи по животот што нејзините родители никогаш не можат да и го понудат. Жените се тркаат меѓу себе за која на која повеќе ќе и покаже дека е поубаво облечена, нашетана, најадена по елитни ресторани и сл.
Сите комплекси од било која природа си ги наметнуваат самите девојки жени меѓу себе.
Девојката си кажа дека бара ,, независни, самостојни и способни момци''.
Тоа во превод е ситуирани и богати материјално.
А со тие нејзини бутови баш ќе привлече такви богаташи.
Конкуренцијата е голема со витки и екстремно атрактивни девојки на пазарот и богаташите и ситуираните момци баш помеѓу витка и еластична женска и оваа со тие бутови баш ќе одберат таква со бутови.
Жалам за ова што го пишав, ама сите знаете која е реалноста, материјално обезбедените ќе си одберат витка и атрактивна женска.
Конкуренцијата е голема со витки и екстремно атрактивни девојки на пазарот и богаташите и ситуираните момци баш помеѓу витка и еластична женска и оваа со тие бутови баш ќе одберат таква со бутови.
Абе поштувам, лично мислење, вкус што да е... само ... да избереш менлива особина за долгорочни планови и не е баш паметно, ама ете, вие си знаете. Исходиве еве, очигледни се. Институција брак цути, никогаш не било поидилично да створиш фамилија од сега. Нема маж што кука од жена му, среќна нова 1950та. А кај жените баш е менливо, естрогени тироиди, знаат убаво да си поиграат во двете насоки. Ме потсети на една зафрканција кога ја остава девојка му и она одма дотерана ослабена, навежбана и овој не не, се предомислив. Иста таква апсурдност. Не дека кога витката ќе го зафркне и ќе му ги јаде парите со швалерот ќе се тупка во гради и ќе вика, ама јас најдов таква на чачкалици.
Besides, ако ги нејќат има кој сака. И така нашиве испобегаа јабана, ќе се измешаме со вакви, такви онакви и од македонштина ни М нема да остане, па и слабоногите ќе треба да ги увезуваме од поатрактивни региони со задолжителен ХИВ и СПБ тест.
Ксмет, ксмет и ништо повеќе. Какви прекрасни девојки знам што се сами, а знам една што се зема со заменик директор на банка со мајка и татко пензионирани државни службеници (не МК). Девојкава не се ни чешла саглам и редовно ѝ мириса здивот. Не се дотерува многу и е сосем просечна на изглед. Ама дечково го прашавме, ни вика, како жените од времето на татко ми. Многу морална и за никого нема кажано еден лош збор досега. И пред сѐ многу широка и другар, не е арогантна, не држи лутина и е секогаш весела. Надворешно со што го привлекла на прва топка, не знам, ама она се намести пар екселанс.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.