Кучиња скитници

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    623
Член од
12 август 2024
Мислења
314
Поени од реакции
845
Kojznae kolku navistina I'ma lugje kasnati sto ne prijavuvaat I ne tuzat. Vistinskata brojka e sigurno 2-3 pati pogolema
И јас се мислев да не пријавувам од жал да не го успијат кучето ама после тоа малтретирање по државна со раскрвавана нога и исцепени фармерки кое патем беше мое прво искуство со државна си реков нек се ебат и те како треба да ги тужиш само заради тоа малтретирање и тој обид од клиника. Сами ти ѕвонат адвокати откако ќе пријавиш во полиција кои дознале "случајно" дека те каснало куче и ти велат отприлика толку ќе добиеш ние толку ти бараме. Кучето сеуште си се движи на исто место и ден денес, само одам од спротивната страна кога ќе го видам. 15цм убав белег ми остави да раскажувам на деца и внуци.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.854
Поени од реакции
20.627
Абе слушнавте ние од елитата во Битола колку пари трошиме за хранење и грижа на кучињата скитници ?

Отсекогаш офарда сме биле како сакате речете :LOL:

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.585
Поени од реакции
3.905
И јас се мислев да не пријавувам од жал да не го успијат кучето ама после тоа малтретирање по државна со раскрвавана нога и исцепени фармерки кое патем беше мое прво искуство со државна си реков нек се ебат и те како треба да ги тужиш само заради тоа малтретирање и тој обид од клиника. Сами ти ѕвонат адвокати откако ќе пријавиш во полиција кои дознале "случајно" дека те каснало куче и ти велат отприлика толку ќе добиеш ние толку ти бараме. Кучето сеуште си се движи на исто место и ден денес, само одам од спротивната страна кога ќе го видам. 15цм убав белег ми остави да раскажувам на деца и внуци.
Пријави кое куче било, треба да се успие гнасата.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.854
Поени од реакции
20.627
Како бе го жалите кучето а истото тоа можело да ве усмрти вас ???
Сакам животни, да не ме сфатите погрешно, ама би го претепала со стап да ми се деси истото, истото и за човек важи не правам разлика.
И не ми проповедајте од типот на муабети ама тоа не е криво, греота е што го оставиле на улица, животински инстинкт и шо ти јас знам.

Член од
28 март 2006
Мислења
18.043
Поени од реакции
12.823
Абе слушнавте ние од елитата во Битола колку пари трошиме за хранење и грижа на кучињата скитници ?

Отсекогаш офарда сме биле како сакате речете :LOL:
ах вие, плава крв. Ставките што ги чув се за лавој хранење :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.211
Поени од реакции
36.327
Џабе се обидуваше да ги избегне џукелите. Требаше да се симне да ги погали, да им шепка „пакацибети“ и сѐ ќе беше во ред. :unsure:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.869
Поени од реакции
24.955
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.950
Поени од реакции
43.942
вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2024
Мислења
865
Поени од реакции
1.598
вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча.
Јас мислев комита си а ти со селфи стик маваш џукци :D

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.794
Поени од реакции
10.756
вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча
Дај слика да видам од кој стик имаш?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.950
Поени од реакции
43.942

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.211
Поени од реакции
36.327
Продолжуваат маките на недолжните џукели, тие не се криви што двоногите животни и натрапници во џукелската животна средина - тие никако да научат на готовс да носат чаша (или отворено шише) вода со себе. Затоа младенчињата на двоногите животни се fair game. :unsure:

Член од
28 март 2006
Мислења
18.043
Поени од реакции
12.823
Море неделава бев на гробишта, ба ба ба какви кучиња има, кангали. Нема спас ако ти скокнат. Башка и подмладок имаат, не ги "исчистиле" добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom