Ама гадно се приземји овој.
Denver is cooked.
А овој ги рибал на пресот за одбраната
Очекувам да не правиш веќе нови профили , пошо админите ти праќаат јасни пораки.Na 7 ipol minuti do kraj vodea Lakersi 108-107. Isklucuvanje Doncic i posle toa utakmicata zamina vo voda.
Ovie 2 utakmici bea "dokaz" deka Lakersi vo PO mozat da gi pobedat na Oklahoma.
Vecer Lakersi gostuvaat vo Dallas
Ocekuvam Doncic 40+ poeni, i Dejvis ke odigra strasna utakmica.
Иако секогаш сум против „теории на заговор“ ама како згодно ова се има наместено...Thunder meanwhile go on a 22-4 run. Thunder win by 16 (betting line spread +15.5).
Ball game
Дада, не навлагам у теории, чисто онака го споделив дека американциве сакаат да дебатираат длабоко. Знаеш они какви се, си сакаат приказниСледен натпревар кога ќе му суди овој, Лука треба само да упати една „случајна“ асистенција кон носот на судијата.
Па после овој како сака нека си го толкува, дали беше асистенција до него, до некој во публика или до соиграч.
Кретени, златен спорт го упропастија.
Иако секогаш сум против „теории на заговор“ ама како згодно ова се има наместено...Некогаш и случајностите се премногу случајни мада ова мислам дека е класична случајност.
Затоа Лука треба да му зафучи една директ вчело следна утакмица, барем ќе го памти.Дада, не навлагам у теории, чисто онака го споделив дека американциве сакаат да дебатираат длабоко. Знаеш они какви се, си сакаат приказни
Ама сите го ругаат судијава и фанови на ОКЦ и Лејкерси и сите. Стварно ја еба цела утакмица...
Што му свират тука бе?Затоа Лука треба да му зафучи една директ вчело следна утакмица, барем ќе го памти.
На времето кога тренирав/играв ракомет истото му го направив на еден бивши судија, сегашен испектор. Ми суди 2 минути демек сум имал жесток фаул врз противнички играч.
Аха океј, си ги отседив тие 2 минути на клупа, следниот напад кога влегов на судијата покрај глава му ја зафучив колку што ме држи раката (а поприлично силен шут имав, втор во тим покрај сите младинци и јуниори... небитно).
Повеќе 2 минути не ми досуди тој натпревар *(пораката инстант сфатена), нормално тоа беше максимално искористено од моја страна да качам лакти до миле воље + од др ден станавме другарчиња од низ град т.е. низ Широк сокак се поздравуваме кај си бате шо прајш хахахаха
Малку офтопик, али во секој случај судењето е тиња. Во плејоф исто вака тиња ќе е и тоа ја кошта лигата години уназад.
Во право е Ватрен погоре, кога ќе се пензионираат овие старците курле ќе им ја гледа лигата со вакво судење и такви „ѕвезди“.