Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 445597

Не знам дали денес имаше небо со изгреви и залези затоа што Сонцето го гледам во твоите очи,
Не знам дали постојат часовници што мерат време или и тоа запира заробено во твоите зеници,
И не знам дали имаше ветрови, магли и студенила... мене само пролет ми цутиш.

Ау каков нос, и Џорџо Келини би подзавидел...

Не знам дали денес имаше небо со изгреви и залези затоа што Сонцето го гледам во твоите очи,
Не знам дали постојат часовници што мерат време или и тоа запира заробено во твоите зеници,
Ovaa da ne secheshe burek vo chair???

И оваа е на ТВ?

Добро бе, бар во СК постојат естетски корекции, ако не па ене кај е СК, Софија, Солун.

Ќе жртвова еден одмор и ќе се среди малку да му се сневиди.

Вака, ќе се запознајш и таман ко ќе крениш погледот... ТО Е! :pov:

За мене таа е најубавото и најпрекрасното нешто во универзумот.
Најдобро е да и пишеш гаќите да и ги купиш. За стапалата екстра да си платиш и да го маваш мачорот на рошлава.

Во вакви ситуации многу благородни се позите каде што ја ебеш од позади. Гледаш само тил, грб и гз.
И некои курвински тетоважи над гз.

Носот ко триаголник. :D :D :D

Кај спомна да сибеш веко. Сега кога ќе ја погледнам, одма на правоаголен триаголник ми текнува.

Носот ко триаголник. :D :D :D

Кај спомна да сибеш веко. Сега кога ќе ја погледнам, одма на правоаголен триаголник ми текнува.
Питагорина теорема.

Screenshot 2025-03-10 225308.png

Со Христинче од Канал 77. Неограничено Прегледај го приврзокот 445800

Ovaa so cameltoe da ti bidi! :D
Автоматски споено мислење:

Poshto i jas go imam tatko i mnogu na oko zemeno ce dojdam da ti pomognam vo naplatata!

Сега пред малце Рон ја постираше во темата Денот Звучи. Мене ми го направи денот што ме запозна со ваква жена. :cuc:
Ема Хјуит :vozbud::vozbud::vozbud: :love: :love: :love: :love:

468593318_10160763436299503_5372742187758077011_n.jpgwallpapersden.com_emma-hewitt-in-black-tank-and-leggings-wallpaper_2560x1600.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom