haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Е како ја го имам вратено долготНи пред тоа не се исплаќаше.
Е како ја го имам вратено долготНи пред тоа не се исплаќаше.
Баш ме интересира, озбилен сум, како го врати?Е како ја го имам вратено долгот
Преку бајнерс бе брат влогот го имам вратено и плус уште нешто ситно што имам извадено по 500-600 доларчиња и толку еве од неќна нема веќе исплатиБаш ме интересира, озбилен сум, како го врати?
Ајде со ред, како го прими (како го префрли) криптото на Бајнерс?Преку бајнерс бе брат влогот го имам вратено и плус уште нешто ситно што имам извадено по 500-600 доларчиња и толку еве од неќна нема веќе исплати
Со картичка купуваш на бајнерс USDT или одиш во крипто менувачница и он ти префла тебе на твој бајнерс, на пример 250 USDT тие 250 USDT ги префлаш на конти од конти си работиш со тие 250 долари после од конти ги префлаш во бајнерс и одиш во крипто менувачница да ти ги откупат и ти даваат париАјде со ред, како го прими (како го префрли) криптото на Бајнерс?
Добар бајнерс.Со картичка купуваш на бајнерс USDT или одиш во крипто менувачница и он ти префла тебе на твој бајнерс, на пример 250 USDT тие 250 USDT ги префлаш на конти од конти си работиш со тие 250 долари после од конти ги префлаш во бајнерс и одиш во крипто менувачница да ти ги откупат и ти даваат пари
Главното прашање, како од конти апликацијата ги префрли USDT на Binance?Со картичка купуваш на бајнерс USDT или одиш во крипто менувачница и он ти префла тебе на твој бајнерс, на пример 250 USDT тие 250 USDT ги префлаш на конти од конти си работиш со тие 250 долари после од конти ги префлаш во бајнерс и одиш во крипто менувачница да ти ги откупат и ти даваат пари
Kade vi e conti sega?? Hahaa
Ajde sega od conti na Eternal, dodeka e na pocetok.
https://eternaliot.com/user/reg/?inviteCode=VR8R7V
za kriptio menuvacnici slusnal li si druzeНишто не се исплаќа, зошто лажеш?
Автоматски споено мислење:
Никој ништо не зема, фиктивна ти е заработката (ти ја покажува само на апликацијата) нема начин/опција како да земеш пари.
Има адреса за повлекување на конти која ја ставаш твојата од твојот бајнерс адресата и се врши исплата, гледам не знаеш како функционира блокчеиниГлавното прашање, како од конти апликацијата ги префрли USDT на Binance?
Не лупетај.za kriptio menuvacnici slusnal li si druze
Ништо не гледаш, ќор си.Има адреса за повлекување на конти која ја ставаш твојата од твојот бајнерс адресата и се врши исплата, гледам не знаеш како функционира блокчеини
Haha abe anstajn, kako fiktivni, imas validni se tie imam isplateno nad 2500$ i izvadeno od kripto menuvacnica ne zezajНе лупетај.
Автоматски споено мислење:
Ништо не гледаш, ќор си.
За тебе сум експерт за блокчени.
На Конти апликацијата криптото ти се фиктивни, само ти покажувам божем имаш, немаш начин како да ги пратиш на Binance, апликацијата на конти не е волет, нит момжеш да примаш нит да праќаш крипто, нит пак имаш крипто, ај сега разлас.
Ne, nema da se vadat veke tolku e, kazano e.Decki jas imam prasanje, od tie sto vlozivte vo conti, dali nekoj od vas deneska izvadi pari ?
Дај стави го и другиот дел од пораката, да се посмееме уште малку, ме заинтригира последната реченица "Овие работи функционираат и се...".
Ти па колку го тупиш беспотребно. Нормално дека не е wallet, туку кога треба да повлекуваш, внесуваш твоја адреса, тој админот од другата страна гледа дека некој поднесол барање за withdraw, и му испраќа USDT на адресата која ја внесол.Ништо не гледаш, ќор си.
За тебе сум експерт за блокчени.
На Конти апликацијата криптото ти се фиктивни, само ти покажувам божем имаш, немаш начин како да ги пратиш на Binance, апликацијата на конти не е волет, нит момжеш да примаш нит да праќаш крипто, нит пак имаш крипто, ај сега разлас.