Recent Content by toiise

 1. toiise

  Најекономично греење (затоплување)

  Дечки, дајте предлог за клима инвертер, за дневна соба од 40 квадрати во куќа со слаба изолација. Ми треба за ладење и грееење во меѓу период.
 2. toiise

  Counter Strike - Quarantine

  daj te pass
 3. toiise

  Counter Strike - Quarantine

  koj e passot?
 4. toiise

  Football Manager 2016

  Дечки, да прашам уште еднаш. Дали има верзија од фм 16 со можност за attribute masking?
 5. toiise

  Football Manager 2016

  Дечки дали на верзијата од замунда има attribute masking?
 6. toiise

  Football Manager 2014

  Ако го снимам последниот пач, дали ќе ми бидат вклучени поправките и од предходните пачови или треба еден по еден да се снимаат? --- надополнето: 21 јануари 2014 во 17:58 --- Ако го снимам последниот пач, дали ќе ми бидат вклучени поправките и од предходните пачови или треба еден по еден да се...
 7. toiise

  Football Manager 2014

  Дајте некоја финта како да го надминам лимитот од 100.000 играчи.
 8. toiise

  Фан Клуб: Барселона

  Вечниве пациенти ни се вратија, никогаш доста од луди црнечки фризури.
 9. toiise

  Radio, someone still loves you

  Три инди рок радио станици кои нон-стоп ги комбинирам: http://www.nationradio.com/ http://www.xfm.co.uk/ http://www.absoluteradio.co.uk/
 10. toiise

  Фан Клуб: Барселона

  Браос за Сандро, го избрка Пеп, си дозволи да го изгубиме најголемиот талент.(y)
 11. toiise

  Фан Клуб: Барселона

  И не е психички стабилен, колку лесно го провоцирет противнициве, ќе имат многу работа со него.
 12. toiise

  Фан Клуб: Барселона

  Тито на почетоток на септември повторно ќе е на лечење во САД, повторно ќе се мачиме со машиновозачон. --- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:25 --- Тито на почетоток на септември повторно ќе е на лечење во САД, повторно ќе се мачиме со машиновозачон. --- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:25 --- Тито...
 13. toiise

  Фан Клуб: Барселона

  57 милиони потрошија за неискусен јутуб дриблер, Сандро економисте го хоме, ју ар дранк. Следниот пат потроши некој милион на Реми Гиљард, барем овај стварно ќе ни прајт да ни е интересно.
 14. toiise

  Фан Клуб: Барселона

  ^ Тито не само што е лош тренер, туку е и лош проценувач. Роди ме мајко среќен, фрлиме во Барселона.
На врв Bottom