Recent Content by Sluzbarski

 1. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  море глумење овие барселона,не им подадоа на овие од манчестер да видат со што се игра фудбало ц ц ц ц ц
 2. Sluzbarski

  Зошто модерната жена се плаши од брак?

  да отворам друга тема “зошто не сака во брак“ или можи на истава.....
 3. Sluzbarski

  Безбедни локации за секс во кола

  не е интересно ако не те ѕирка никој
 4. Sluzbarski

  Фан Клуб: Барселона

  ае честито,би се рекло рутински до победата благодарејќи на екстра погодоците на Меси и Виља - јунаците во најтешкото се познаваат !! максимално коректен однос од фудбалерите на Манчестер како и од Сир Алекс Фергусон кој заслужено ја носи титулата и вечерва го покажа тоа со џентлменскиот однос...
 5. Sluzbarski

  UEFA Champions League 2010-2011

  ТИМ НА СЕЗОНАТА - БАРСЕЛОНА од 1 до последен
 6. Sluzbarski

  Фан Клуб: Барселона

  Виља бе АУУУУУУ
 7. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  ПШШШШШТТТТТТТТТТТТТТТ................ае на здравје
 8. Sluzbarski

  Фан Клуб: Пелистер

  шо бидна со италијанецот,нашиве не му го дадоа клубот пошто му е златна кокошка ??!
 9. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  штета што Интер не знаеше да додаде 3 точни паса сезонава,имаше шанси вас да ве протуркаат
 10. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  случајно или не имаше само една репетиција,додека од други агли повеќепати беше прикажана акцијата
 11. Sluzbarski

  Фан Клуб: Барселона

  хаха зато бришам брзо-брзо
 12. Sluzbarski

  Фан Клуб: Барселона

  Пеп може само да жали што се пропуштија неколку одлични можности,а се реализира само една......само вака да се продолжи во второто и резултатот ќе си дојде сам по себе
 13. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  мераци.....5 минути траеше надигрувањето,а потоа се знае што следува - комплетна доминација.......Чави-Педро 1-0 можеби ВДС можеше нешто да стори ....
 14. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  ај уше еднаш со рака нека фатат ако се мажи(Евра)
 15. Sluzbarski

  UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

  прво пишуваш дека образложуваш на стручњаци,потоа не сакаш да образложиш до крај кога те прашав за споредба.....сепак фала и другпат оставај линкови од каде се информациите
На врв Bottom