oon's latest activity

 • oon
  Дефинитивно ни треба трета политичка опција. Тоа е факт. Но таа опција ако излезе ќе треба да бидат навистина сосема нови фаци. Плус...
 • oon
  oon одговори на темата Исклучување на струја.
  Според уставот на државата не смее да се исклучи струја поради неплатени сметки. Поради тоа постои друга парична постапка за наплата...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Гејлада се тресе од турски специјалци близу границата. https://m.youtube.com/watch?v=qf5WyhS8w7w...
 • oon
  oon реагираше на објавата на Казаки во темата Конфликтот во Сирија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  :aplauz::aplauz::aplauz: Браво дечки... уживав да ве читам деновиве. Забава на максимум :D Изгледа јако сте ги преспале последните 3 и...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Поголем трол од тебе нема. 1583496214 Правилно ако гледаме треба сите да се повлечат од Сирија. И Русија, и САД, и Турција. Бидејќи...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Да ама овие не се арапи. Плус се во НАТО. Само Израел е конкурентот на Турција во Блискиот Исток и никој друг.
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Тоа малку тешко.. Најмоќна држава е во Блискиот Исток и со дебела историја. Плус стара и традиционална членка на НАТО.
 • oon
  oon одговори на темата Квази западна демократија.
  Нема правда во меѓународна геополитика. Се е врз база на интерес на големите држави. Тоа било од секогаш така. Така и ќе остане.
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Друже ова не е Реал- Барса утакмица за да пишам со навивање. Тоа што го гледам тоа го пишувам. Од фактите не се бега. Без разлика дали...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Ако е така зошто Путин е критикуван од руската јавност ? За договорот де !!!!!? Иначе факт е дека Ердоган го доби тоа што го бараше...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  ¹p Целта на Путин беше Турција целосно да се повлече од Сирија. Но според договорот Турски војници сепак остануваат во Сирија. Јас бар...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/sebastienroblin/2020/03/02/idlib-onslaught-turkish-drones-artillery-and-f-16s-just-dest...
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  Моменталната политичка ситуација во Блискиот Исток.
  • 20200303_225627.png
  • unnamed.png
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  • 20200303_194337.jpg
  • 20200303_194051.jpg
 • oon
  oon одговори на темата Конфликтот во Сирија.
  https://infomax.mk/wp/%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%B8%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B0-he-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D1%9...
На врв Bottom