Recent Content by motodriver

 1. motodriver

  Фото хумор и интересни фотки!

 2. motodriver

  Фото хумор и интересни фотки!

 3. motodriver

  Moze li pass od listata

  Moze li pass od listata
 4. motodriver

  Занимлива информација од хрватскиот законик

  Зависи на кој начин се врши исклучувањето. Доколку се исклучува од централа или од бандера која не се наоѓа на земјиште во приватна сопственост согласен сум со исклучувањето, меѓутоа доколку треба да ми тропнат на врата или да влезат на имот во приватна сопственост тогаш не смеат да исклучат без...
 5. motodriver

  Проблем со екранот на лаптоп

  Следи ги чекорите на *phoenix* и ке го средиш или постирај слика од тастатурата па да видиме која е комбинацијата за префрлување од тв на монитор.
 6. motodriver

  PayPal (официјална тема)

  Дали на словенскиот paypal може да се регистрира картичка од уни банка?
 7. motodriver

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Па јас за пари и барам само да не е ептен скапо
 8. motodriver

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Некој друг предлог нешто ако има
 9. motodriver

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Мислев на сервер што нудат македонски и екс-ју канали со претплата за во странство. Сепак благодарам
 10. motodriver

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Ако знае некој да ми посочи добар сервер што нуди интернет телевизија?
 11. motodriver

  Прашања поврзани со Android Market (Google Play)

  FreeTuxTV го има на Aptoide маркетот еве сега од таму го инсталирав
 12. motodriver

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Дфинитивно може вие можеби се обидувате ама јас гледам и може, само треба да најдете добро прокси --- надополнето: 31 јануари 2014 во 23:53 --- Дфинитивно може вие можеби се обидувате ама јас гледам и може, само треба да најдете добро прокси
 13. motodriver

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  --- надополнето: 23 јануари 2014 во 12:43 --- Надвор од Македонија може да се гледаат само преку proxy
 14. motodriver

  Ја/Го викале Х затоа што Х

  Повеќе никој не се осмелувал да ја викне бидејќи разбрале дека му е сестра на Чак Норис :cenzura: и така започнал крајот на светот
На врв Bottom