Recent Content by ivanthegrejt

 1. ivanthegrejt

  Најекономично греење (затоплување)

  gree amber ili daikin sensira c ?
 2. ivanthegrejt

  Најекономично греење (затоплување)

  citav od 2307strana pa navaka i osven zemi si japanska klima iskreno i ne razbrav poise..
 3. ivanthegrejt

  Најекономично греење (затоплување)

  дали може да ми кажете која е подобра варијанта од овие два модели, или да ми предложите подобар модел во овој price range фала
 4. ivanthegrejt

  Правата на потрошувачите во Македонија

  Да, баш затоа нема да просперираме...Навистина се засрамив! ““Потрошувачот има право кај трговецот кај кој е купен производот да го замени производот што има соодветен квалитет, а што не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини освен во случај на...
 5. ivanthegrejt

  Правата на потрошувачите во Македонија

  Купив од амбрела електронска цигара, реално уредот е исправен и добар, но не ги задоволува моите барања. Побарав да ми ги вратат парите за производот и ми рекоа дека не враќале прозиводи.. Според законот за потрошувачи не смееат така да постапат. Дали да вртам по инспекции и да плачам ?
 6. ivanthegrejt

  Најекономично греење (затоплување)

  https://www.neptun.mk/pocetna/categories/PANELNI_GREALKI/FUEGO-PN-2500 http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10169_10174&product_id=68298 Шо да зеам ? :/
 7. ivanthegrejt

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Рено Клио 3, има контакт, струја све, клучот заглавува на "трето вртење", односно кога треба да почне да вергла/пали, и свети само клучот за сервис на бордот. Некој искуства ? проблем на моторен компјутер, брава.. ??
 8. ivanthegrejt

  Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

  https://www.youtube.com/watch?v=528CYVvjhCk
 9. ivanthegrejt

  Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

  fly little bird fly free, fly on now that the darkness has come... нешо така, дееп хаус трака ?!
 10. ivanthegrejt

  Д Фестивал 2017

  продавам две автобуски карти (повратни ск-дојран-ск) за во петок од 14.00 цена 1200
 11. ivanthegrejt

  Дојран

  продавам две автобуски карти (повратни ск-дојран-ск) за во петок од 14.00 цена 1200
 12. ivanthegrejt

  Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Имате проблеми со брзина на интернет по Скопје? поише од 4-5мпбс нејќе да дигне задњиве 2 месеца..
 13. ivanthegrejt

  Serie A 2016/2017

  maanueeleeeee
 14. ivanthegrejt

  Заби и сѐ во врска со забите

  Сепак било кариес, ама на 8ца, а ја глеав на 6ка, пошо мислев дека е таа :)
На врв Bottom