fcwiz@RD's latest activity

 • fcwiz@RD
  fcwiz@RD одговори на темата ДРВОДЕЛСТВО како хоби.
  Точно ама делумно, ако направиш добар DIY MFT, можностите ти се неограничени, а потопната е и далеку побезбедна. Но да сепак се сложувам...
 • fcwiz@RD
  fcwiz@RD реагираше на објавата на Стев во темата ДРВОДЕЛСТВО како хоби со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не ќе може да сече даски надолжно со потопна.
 • fcwiz@RD
  fcwiz@RD одговори на темата ДРВОДЕЛСТВО како хоби.
  Супер што се повеќе има интерес за столарство, еве и јас да се пријавам како хоби столар(почнав за време на пандемијата), како хоби е...
 • fcwiz@RD
  fcwiz@RD одговори на темата Алати.
  Како си задоволен од Crown -от, да не има случајно можност за прилагодување од над масата или ти треба router lift? Колку што знам само...
 • fcwiz@RD
  fcwiz@RD реагираше на објавата на Стев во темата Алати со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Дел 2(и да овдека почнуваат поскапите ствари. Инвестирав во себе... Ќе почнам со циркулари.. овој е релативно нов во споредба со...
На врв Bottom