Recent Content by Dragan24

 1. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кога ќе си дојде на одмор тогаш ќе завршите работа.
 2. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Лично може ќерка ти да ги достави или ти со полномошно од ќерка ти, важно е да се достават и да не чекаш да се дојде тој момент да ти побараат дополнителни документи, ако ги доставиш пред да ѓи побараат дополнителмите документи, според мене, тоа може да влијае да се убрза и да излезе указ...
 3. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ако си ја имаш платено казната би требало да немаш проблем. Рокот за важноста на казната изтекува после 5 год.
 4. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да не ти фали тебе нешто?
 5. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Се јавив во конзулатот во Битола за тој проблем, зошто некој плаќаат повеќе а некој помалку, одговорот беше дека зависи от тоа колку документи носите толку ве таксуване.
 6. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Друже, прочитај го законот каде пишува за лица до 18 год и после треси зелени.
 7. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дата не ја имаш збркано темата? Пак се имаш најадено со алвата со трева внатре.
 8. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Со кафе и локум или со кафе и алва!?
 9. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нема што да пишуваш за твоето искуство, се е тука напишано. Ве мрзи да го отварате форумот еднаш дневно и да проверувате кој што напишал, така ќе бидете повеќе информирани.
 10. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Можеш да си поднесеш за бг пасош и исто може да си поднесеш за постојанно пребиваване - лична карта за престој. Пази си го оригиналот, давај само копија
 11. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дај да видеме што документ имаш ние не се видовити.
 12. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кога ќе подневаш за ЕГН тогаш ќе доставиш умреница.
 13. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  ИЗВОД И ВЕНЧАНИЦА ТИ ТРЕБАТ ЗА ЕГН 1636389641 За получаване на удостоверение е необходимо лицето да представи:Документ за самоличност; • Два броја актуални снимки за документи; • Вносна бележка за внесена д'ржавна такса за получаване на удостоверение по сметката на Министерство на правос'дието -...
На врв Bottom