Recent Content by choker

 1. choker

  Клише реченици кои сите ги мразиме

  За "Нова" каде?
 2. choker

  Минимализам

  Практикувам кога одам на планина.
 3. choker

  Планинарење

 4. choker

  K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

  За ваша информација оваа организација полека ја враќа ММА сцената во Македонија. Предвидени се повеќе настани годишно, од кои следниот ќе биде во Скопје некаде во Февруари.
 5. choker

  K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

  Велтер -77. Одам на 80-82 кг. BJJ се борам -82 IBJJF, -77 AJP pro.
 6. choker

  K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

  https://www.youtube.com/watch?v=-LjJkPchfec 1574626039 Ова ми беше моја петта професионална борба (4 победи и 1 нерешена).
 7. choker

  K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

  Да ама не тренира кај нас.
 8. choker

  K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

  Вчера на ММА турнирот во Гостивар, ММА клубот "Д стронгест" оствари 6 победи од 6 борби. Стефан Пецевски ТКО 1 рунда Михаил Поповиќ Rear naked choke 1 рунда Марко Петровски Rear naked choke 1 рунда Дино Страчевич Guilotine choke 1 рунда Теодор Стојковски ТКО 2 рунда Виктор Лазов ТКО 1 рунда
 9. choker

  K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

  Сабота ММА турнир во Гостивар.
 10. choker

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  BMW e60. Колата ми вибрира кога е во лер. Ако стиснам кумплунг или ако дадам гас во лер вибрациите се губат. При тргање или во возење нема вибрации, значи само во лер кога стојам во место. Ми кажаа до карданската гума била изедена и од тоа вибрирало. Мислење?
 11. choker

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  На бмв е60 колку би чинело да се смени централната конзола за климата што е?
 12. choker

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Ауди а6 или БМВ 5 2005-2007 год.?
 13. choker

  Крф

  Треба да одам до Грција викендов, ама пасошот ми важи до 4 Ноември. Може ли да ме вратат?
 14. choker

  Пејсажи (исклучиво ваши дела)

  Од вчера на Матка :D
На врв Bottom