Recent Content by Brian L.

 1. Brian L.

  Џез музика

 2. Brian L.

  Денов звучи како...

 3. Brian L.

  Џез музика

 4. Brian L.

  Џез музика

 5. Brian L.

  Tonchie, би сакал да мислам поинаку, но фактичката реалност е таа - постовите за таа музика се...

  Tonchie, би сакал да мислам поинаку, но фактичката реалност е таа - постовите за таа музика се претежно од креаторот на темата.
 6. Brian L.

  Minimalwave, Minimal-Synth, Minimal-Electronic, Synthwave, Coldwave, Darkwave, Post-Punk, Ebm

  Zmej, дали знаеше She Past Away се од Турција?
 7. Brian L.

  Minimalwave, Minimal-Synth, Minimal-Electronic, Synthwave, Coldwave, Darkwave, Post-Punk, Ebm

  Има доста аналог synth, minimal-wave, minimal-synth, итн. Иако горната дефиниција за minimal-wave не е најточна, сепак има minimal-wave продукции кои се разликуваат од познатиот new wave. Но сакав и музичката тема да биде поопширна, со повеќе музички бранови зачинети со аналог synth, и минимални...
 8. Brian L.

  Minimalwave, Minimal-Synth, Minimal-Electronic, Synthwave, Coldwave, Darkwave, Post-Punk, Ebm

  Minimal Wave е широка класификација на музика која опфаќа нејасни, нетипични примери на жанрови како што се new wave, разгорена електронска или synth музика, synth-pop, post-punk и cold wave. Повеќето од музиката има тенденција да се фокусира на електронска, pre-MIDI инструментација и теми на...
 9. Brian L.

  Synthpop

  Thanks, некои од артистите сум ги слушал 2008/2009 како Chromatics, Glass Candy. Сега повеќе ме привлекува аналогниот synth звук. These are some labels:https://www.discogs.com/lists/Minimal-Synth-Coldwave-Darkwave-Post-punk-Labels/171596 Soft Metals може да ви се интересни, но не е synthpop, а...
На врв Bottom