Recent Content by Ace.Of.Hearts

 1. A

  До сите Македонци во светот!

  Драги браќа и сестри, прво се надевам дека сте добри во ова тешко време. Вие кои што сте надвор од домашното огниште, Вие кои мечтаете по домашното лебче, Вие кои што сте во Америка, Австралија, Германија, Англија, Канада, Нов Зеланд, Филипини, Шпанија, Италија, Швајцарија и другите...
 2. A

  Топ 5 програмски јазици во Македонија

  Фала ти мнооогу , вакво ми требаше :) !
 3. A

  Топ 5 програмски јазици во Македонија

  Значи и C# е еден од најбараните за работа кај нас, бидејќи многу мислев со што да почнам да учам т.е. јас поправилно да кажам едно почни , друго застани ( почнав Пајтон , па потоа JavaScript, и сега се двоумам C++ или C#).Симнав некоја апликација и почнав со туторијали , ама ми се гледа тежок...
 4. A

  Топ 5 програмски јазици во Македонија

  Здраво, би сакал да ве прашам ако може некој да ми каже кој се топ 5 најдобри програмски јазици овде кај нас , во Македонија? Јас правам проект на тема Програмски Јазици и наведов 5 , ама најдобри и најбарани во САД (според тоа колку време треба да се научи,побарувачката на пазарот и целокупната...
 5. A

  Фала за тоа , ама дека сум преку телефон , барав за менување само ми дава сликата да ја сменам ...

  Фала за тоа , ама дека сум преку телефон , барав за менување само ми дава сликата да ја сменам , а за други информации не можам да се снајдам , помош малку :$ .
 6. A

  (Непознат) Приватен број / Unknown Number

  Ок , фала ! :)
 7. A

  (Непознат) Приватен број / Unknown Number

  Здраво , Би сакал да ве прашам ако некој знае да ми одговори како може и дали има начин да се открие приватен број. Мислам дека и на вас ви се има случено барем еднаш да ви се јавил некој и сте сакале да дознаете кој број е тоа . Јас сум слушнал дека во полиција може да се дознае бројот ама...
 8. A

  Курсеви.

  Здраво , за тоа што вие го одговоривте дека не е толку важно да се оди на курсеви за програмирање ако се нема претходно т.н. искуство е џабе фрлање пари и се согласувам дека има многу на You Tube tutorials , ама сепак мислам дека не се сите работодавачи исти како на вашиот другар што само го...
 9. A

  Python-Task

  Здраво , Би сакал да ве прашам во врска со Python , една задача која ја видов на YouTube , за Google Interview за работа и ваква задача беше поставена ( инаку тој на табла решава и кодираше по свој начин и сакам да знам дали може на сличен начин) : [1,2,3,5] SUM = 8 Како може да се кодира...
На врв Bottom