Трипл Што?

Шта речи, а не заплакати.
Роденден
26 јули 1963 (Возраст: 60)
Веб-сајт
http://www.crnobelo.com/horoskop
Локација
Република Македонија
Занимање
Шинтер

Потпис

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 2. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 3. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 4. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 5. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom