Силен

стреличарство, фудбал, борбени вештини, пеинт бол, парапсихологија, гитара, вајање, цртање

Потпис

За две работи не се прави компромис, при избор на партнерка и своја професија. Едната ако ја промашиш цел живот ќе бидеш несреќен а двете ако ги промашиш најдобро убиј се. Ако пак двете ги погодиш кажи му фала на оној горе за милоста што ти ја дал, зашто многу ја барале а малку ја добиле!

Заследени членови

На врв Bottom