Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
во секој нареден пост се повеќе ја преминуваш границата на пристојна размена на мислење, постојано импутираш Левица како да сум јас адвокат на Левица, вршиш дескридитација на соговорник со умислени работи, па затоа е

Време е да завршиме со неплодна преписка.
Ти си за Северџганистан јас сум за Македонија ова би бил заклучокот од моја страна.

ti ja branis partijata sto ucestvuvase u kurton revolucijata po koja nastana severnistan. dzabe sega kukash deka si za makedonija koga ti i takvite kako tebe ja unistvite makedonija.

sega zivees u realnosta sto ja sozdadovte so vasite odluki togas. da imavte malku pamet togas ke bese podrugo. edostavno nemate.

najloso e sto i sega istoto se slucuva. od sto nemate pamet pak ste na dobar pat sve da zaebete. :toe:

во секој нареден пост се повеќе ја преминуваш границата на пристојна размена на мислење, постојано импутираш Левица како да сум јас адвокат на Левица, вршиш дескридитација на соговорник со умислени работи, па затоа е

Време е да завршиме со неплодна преписка.
Ти си за Северџганистан јас сум за Македонија ова би бил заклучокот од моја страна.

ti ja branis partijata sto ucestvuvase u kurton revolucijata po koja nastana severnistan. dzabe sega kukash deka si za makedonija koga ti i takvite kako tebe ja unistvite makedonija.

sega zivees u realnosta sto ja sozdadovte so vasite odluki togas. da imavte malku pamet togas ke bese podrugo. edostavno nemate.

najloso e sto i sega istoto se slucuva. od sto nemate pamet pak ste na dobar pat sve da zaebete. :toe:
И двајцата не знајте за кој сте, дали за Севердонија или „Македонија“ :lolzz:. По самите одговори можите да си заклучите зошто немате држава и ви ја зедоја. Не сте ја заслужиле.

После овој потег со ДПМНЕ како лагано си дава министри кои даваат заклетва на техничка влада на чело со бивши терорист одобрен од СДС, не треба да постои ниту еден РАЗУМЕН Македонец што ќе гласа за овие две канцерогени и гнасни партии.

1706462691791.png 1706462908184.png

шкиприја до те роје пер те луфтојме

и хумната да ја пуштеа

кад је бал нек је маскенбал

Livadarkite se nedostizna cel za tebe sekako ne te privelekuvaat. Odi pikaj go vo ladyboys. Peder smrden
...а готово е доби етикета левица! :toe:
Автоматски споено мислење:

шкиприја до те роје пер те луфтојме

и хумната да ја пуштеа

кад је бал нек је маскенбал
дај бе престани да пласираш балистичка пропаганда.

...а готово е доби етикета левица! :toe:
Автоматски споено мислење:

дај бе престани да пласираш балистичка пропаганда.
оти балистичка ај провери кој ја има напишано химната на албанија
александар ставре дренова асдрени и што е тој бугар влав албанец или македонец
и со кој е сликан и што биле језуити
1706465051986.png
со Ѓерѓ Фишта и кој е тој преседател на албанскиот конгрес битола
1706465183648.png

дали овие сите се албанци

Дали власите на језуитите и американците ја направиле албанската нација

Киријази кои се

Григор Цилка кој е од аферат мис стоун зенаму

и зошто гоце делчев е језуит

Дај бе престаните да се препукувате на релација Левица -ДПМНЕ.Дали сте свени шо ќе биди со државава ако овие останат на власт?И сите шо мислат дека имаме алтернатива во однос на НАТО и ЕУ се многу наивни.Немаме алтернатива,не дека не сакаме туку не смееме.Имаме тројански коњ во државава за разлика од Орбан и Вучич.Грујо почна да бара алтернатива и тројанскиот коњ се активира 2015 во Диво Насеље. После тоа заврши како бегалец кај Орбан.Димче ако не се свести ќе заврши како бегалец и тоа кај Лукаченко.

Дали бањатото граџанство се бореше за ова?

Кога се бањати во колективниот канализациски колектор наречен река Вардар, не треба да се очекуваат чисти и здрави идеи од такви мозоци испрани во канализациска вода.

Членство. Врзани за партијата од бивши ќар (Бране), моментален ќар или ветен за во идно време ќар.
Вмро и Сдсм така функционираат 30 години.
И ги имаат тие 250.000 бетон гласачи, па да знаат заедно не име туку и боја на кожа да ни сменат.
Друже гласачите на Бранко го бутнаа СДСШ од повеќето локални општини на последните избори и ја изгласаа Данела за градоначалничка заедно со помош на ДПНЕ.Сега откако Данела собра потписи за веќе новата формирана партија и ако се изигра истата игра од локалните избори тие гласачи на Бранко кои се некаде околу 35% од вкупното гласачко тело на СДСШ ќе завршат кај Данела на следните избори и во коалиција со Мицко ќе формира влада а СДСШ ќе остане со прстот во уста па и сите албански партии да ги собере на куп за коалиција.

Се чувствувам по гадно и од кога ја изгласаа преспа, дивјак терорист амнестиран убиец премиер на мојата татковина :sick:
Jas da bidam iskren pogadno se custvuvav so Zaev i Tace, od ovoj orkava nisto i ne ocekuvam, ama tie spomatite demek “nasi” do kaj sto stignaa ne ponizija i izbrukaa, znaev deka se govna ama sum gi potcenil, bile pogolemi gnidi nego sto mislev.

Back
На врв Bottom