Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.

Oва може да го разберам, за од клупа е одлична опција. Aма овој безнадежниов теорија нема да добие нов договор.

Напаѓач на позајмица е must следниве 7 дена. Ако сакаат нека биде и Бензема. Иако има 36 години, сигурно би бил и добар ментор за Хојлунд, макар и на 6 месеци.

Абе кој би бил против Бензема, али не гледам начин да се доведе.

#MUFC have undertaken a major shake-up of their medical department. That has led to a member of the physio team departing the first team set-up as United want to improve every aspect of the club. A senior physio will depart on an amicable basis with more changes to follow.

Последно уредено:
На овие пријателски играме како во ПЛ :D . Нека билдаат фитнес. Ке нема повеќе изговори Тен Хаг. Скоро сите се на располагање, освен нели, Марсијал.

Овие па Барнли на сите пријателски не тепаа.

На овие пријателски играме како во ПЛ :D . Нека билдаат фитнес. Ке нема повеќе изговори Тен Хаг. Скоро сите се на располагање, освен нели, Марсијал.
Heaton, Wan-Bissaka, Evans, Varane, Dalot, McTominay, Mainoo, Eriksen, Fernandes, Garnacho, Rashford and Højlund were among the players who arrived to train at Carrington on Wednesday morning.

Maguire, Shaw, Casemiro, Bayındır, and Pellistri were among those not spotted. [@samuelluckhurst] #mufc

И одма повредени има изгледа. :pos:

Lets gather all together and laugh on my comment haha, не ни прочитав подетално, ама така тиха патња ми е Клоп уште од Маинц

Lets gather all together and laugh on my comment haha, не ни прочитав подетално, ама така тиха патња ми е Клоп уште од Маинц
Нема везе добар менаџер само кажа дека нема да менаџира друг тим во Англија. Зато и пишав саркастично. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom