dantemkd
demon hunter
Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.Да се кладиме дека ќе му го продолжат договорот.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.Да се кладиме дека ќе му го продолжат договорот.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.
Јас сум за Кавани.Нека го носат пак Вегхорст, за една полусезона поголема корист имавме него од Марсиал досега.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Heaton, Wan-Bissaka, Evans, Varane, Dalot, McTominay, Mainoo, Eriksen, Fernandes, Garnacho, Rashford and Højlund were among the players who arrived to train at Carrington on Wednesday morning.На овие пријателски играме како во ПЛ. Нека билдаат фитнес. Ке нема повеќе изговори Тен Хаг. Скоро сите се на располагање, освен нели, Марсијал.
Клоп си оди од Ливерпул,кои се шансите да дојде кај нас? Мислам сулудо е да се мисли во таа насока ама би го земал одма.
-10000Клоп си оди од Ливерпул,кои се шансите да дојде кај нас? Мислам сулудо е да се мисли во таа насока ама би го земал одма.
Нема везе добар менаџер само кажа дека нема да менаџира друг тим во Англија. Зато и пишав саркастично.Lets gather all together and laugh on my comment haha, не ни прочитав подетално, ама така тиха патња ми е Клоп уште од Маинц