Мене ми рекоја дека имате топ играчиАбе нејасни ми сте, ви смета Левандовски, не ви смета цепеницата Феран, непостоечкиот играч. Каква топка му даде на Јамал, ама овај се посра, настрана што и гол даде Левандовски.
Лол го изваде, абе треба да си замине и да нема кој да даде гол во овај мизерен сегунда напад што го имаме.
Автоматски споено мислење:
А да, со Гундоган ништо не добивме, ама за тоа никој не зборува.
Во нормални околности Јамал би требало да е во младинскиот тим сеуште, ама кога ќе ги видиш Рафиња и Феран во тим, поарно овај да е, барем можда ќе биде нешто од него, од овие се видело.Мене ми рекоја дека имате топ играчи
Јамал настрана екстрааа голот се испосра во два зицери, сеуште е млад и недозреан
Тоа е она шо пробав да му го објаснам на Џуниор дека Барселона нема моментално играч кој ќе направи разлика на теренот, нема лидер моменталноВо нормални околности Јамал би требало да е во младинскиот тим сеуште, ама кога ќе ги видиш Рафиња и Феран во тим, поарно овај да е, барем можда ќе биде нешто од него, од овие се видело.
Дефанзивно фантастичен ама у напад е слаб.Да не го урочам сега, ама Форт > Балде. И тоа принудно на неприродна позиција.