Вардар полека се стабилизира финансиски. Не гледам како би ни ги украле најдобрите македонски играчи, особено што се скопјани повеќето и имаат одлични односи со Столе и Борко.trebashe da mu se zemi lazarevski na vardar tolku pari se iznafrlaja dekica mekica kurantari chekame da prknat, edinstveniot sho vredi i sho ima idnina ne mozat da go soberat, odma bi go menal za zareta peshevskog
Самоил Ристовски ќе биди префрлен во прв тим на лето. Најперспективниот млад пивот е кај нас, детето има 19год, 2М висок и игра во два правци. За неколку години ќе биди топ играч. Лазаревски има 26 год и до вчера никој не знаеше за него. Еден краток блесок и скопските портали и медиуми го вивнаја во облаци зато шо е во клуб од Скопје. Истиот тој Лазаревски да го донесеа тука ќе беше мета на критики од јавноста.trebashe da mu se zemi lazarevski na vardar tolku pari se iznafrlaja dekica mekica kurantari chekame da prknat, edinstveniot sho vredi i sho ima idnina ne mozat da go soberat, odma bi go menal za zareta peshevskog
Сакаа да го земат од Пелистер, имале понуда до Лазаревски ама сепак се реши на крајот да продолжи со Вардар.Вардар полека се стабилизира финансиски. Не гледам како би ни ги украле најдобрите македонски играчи, особено што се скопјани повеќето и имаат одлични односи со Столе и Борко.
Тие ако одат некаде на друго место во Македонија, тоа со сигурност би бил Алкалоид.
Не треси зелени. Немаше никаква понуда до ниеден играч од Вардар во изминатиот период.Сакаа да го земат од Пелистер, имале понуда до Лазаревски ама сепак се реши на крајот да продолжи со Вардар.
Ок бе така нека ти биде, мене поинаку ми кажаа.Не треси зелени. Немаше никаква понуда до ниеден играч од Вардар во изминатиот период.
Не си придавајте на значење.
Пикерската позицијс за наредните 2 год е затворена.
Овој тим е две скалила над останатите.Можеби е подобар малку ама не се преценувате.Кога ќе заврши сезоната ќе ве потсетам .Живи Били па видели.Хосни забележан во Битола, можно е да го објават како следно засилување, според мене уште еден непотребен играч и плус проблематичен играч, кој лани сакаше сам да замини "Бундес лига" на крај да заврши во Кувајт.
Се надевам нема ништо да бидни, кога веќе носиш играч, донеси појак од Цехте на таа позиција, вака никаква корист, само на Петровиќ враќање 3 чекори назад во кариерата му прајте, исто како со Костевски, Атанасијевиќ....
Цехте доста солидно си ја брка работата во два правци, а особено и на европското сега дава солидни партии за Словенија.
Џабе се трупа тимот, не ми е јасна политиката, лш е завршена приказна за нас, секако сме последни, дали си имал 1 или 2 бода големи тикви.
За во првенството и без дополнителни засилувања треба да земиме двојна, само Фитиљ е доволен. Овој тим е две скалила над останатите.
Hosni mislam be igra za Tunis ovaj pat a gledam denes imat utakmica na Africkoto prvenstvo da ne e greskaХосни забележан во Битола, можно е да го објават како следно засилување, според мене уште еден непотребен играч и плус проблематичен играч, кој лани сакаше сам да замини "Бундес лига" на крај да заврши во Кувајт.
Се надевам нема ништо да бидни, кога веќе носиш играч, донеси појак од Цехте на таа позиција, вака никаква корист, само на Петровиќ враќање 3 чекори назад во кариерата му прајте, исто како со Костевски, Атанасијевиќ....
Цехте доста солидно си ја брка работата во два правци, а особено и на европското сега дава солидни партии за Словенија.
Џабе се трупа тимот, не ми е јасна политиката, лш е завршена приказна за нас, секако сме последни, дали си имал 1 или 2 бода големи тикви.
За во првенството и без дополнителни засилувања треба да земиме двојна, само Фитиљ е доволен. Овој тим е две скалила над останатите.
Ako dojdi Hosni,so e mala sansata,ke bidi ogromno zasiluvane so toj zar I inaet so go ima vo igraat,samo toj go izvadeni od patiki Borko.Fizicki odlicno e spremen,atleta e coekot I imas koritst od nego vo dva pravci.Хосни забележан во Битола, можно е да го објават како следно засилување, според мене уште еден непотребен играч и плус проблематичен играч, кој лани сакаше сам да замини "Бундес лига" на крај да заврши во Кувајт.