prva ligaШо мислите за мојот папагал на профилна, добро момче ли е?
Prašaj na veterinar da ti dadat lek za toa...i namačkaj go so ,,groždeva mast,, mnogu ke mu pomogniЗнае ли некој да ми каже што може да му е на мојот папагал (тигрица), постојано го чеша газот а и пердувите околу газот му ги нема мислам дека од што го чеша ги има искубано, изметот му е течен и има зелена боја, а ова е вака еве веќе 2 дена. Го измив нежно со млака вода ама џабе пак се чеша, а вака е супер расположен и си игра и си има апетит си јаде ама сирот цело време се чеша и ептен ми е жал да го гледам како се мачи.
Kolku ja zede arata???? Top papagal e, no mnogu e skapШо мислите за мојот папагал на профилна, добро момче ли е?
И јас имам Какарики ама жолт нема место,дупка,просторче дома каде не се обидува да влезе и да види што има внатреМојот Какарики е далеку поевтин папагал од овој амазонецот, но треси зелени бетер од овој....
Прегледај го приврзокот 407513
Плав му е носот, значи машкоDali nekoj znae papagalov tigrica dali e masko ili zensko, staro e okolu 4 meseci.Прегледај го приврзокот 409443
Машко, бидејќи над клунот ( носот ) му е со плава боја. На женските тој дел им е розев.Dali nekoj znae papagalov tigrica dali e masko ili zensko, staro e okolu 4 meseci.Прегледај го приврзокот 409443