Веднаш кога аплицираш сега или доколку бидеш извлечен? Бидејки читам по форуми неженети/немажени се венчаат од како ке бидат извлечени и го додаваат брачниот партнер?Da, potrebno e od site ucesnici vo aplikacijata.
Благодарам
Веднаш кога аплицираш сега или доколку бидеш извлечен? Бидејки читам по форуми неженети/немажени се венчаат од како ке бидат извлечени и го додаваат брачниот партнер?Da, potrebno e od site ucesnici vo aplikacijata.
Ako se nevencani togas apliciraat sami posebno. Dodeka ako se vencani togas treba zaedno plus deca ako imaat.Веднаш кога аплицираш сега или доколку бидеш извлечен? Бидејки читам по форуми неженети/немажени се венчаат од како ке бидат извлечени и го додаваат брачниот партнер?
Благодарам
Јас не уште чекам. Исто и мене ме интересираDali nekoj sto e izvlecen vo lotarija za 2023 ima dobieno povraten mail za intervju za vo ambasada?
Здраво може инфо како оди процедурата од кога ќе те извлечат и попониш , испратис апликација?Ако има некој од добитниците што планира да оди во Америка оваа пролет нека ме контактира во приватна порака.
Јас сум овде веќе од ланската есен, па можам да бидам од помош за првите чекори затоа што уште ми се пресни мене.
Исто така би сакал бидам со цимер од нашите простори, заради друштво но и трошоците се преполовуваат.
Систематски преглед и Х реј на плуќа.Имам дата за интервју, сега имам прегледи Ремедика , па Ве замолувам ако може накратко за какви прегледи се работи, и како оди интервјуто, баш сме под стрес
Од здравствено проверуваат кои вакцини ги имаш примено, и дали треба да примиш уште некоја. Не е ништо страшно. И да, се согласувам со Луси, без лажење.Имам дата за интервју, сега имам прегледи Ремедика , па Ве замолувам ако може накратко за какви прегледи се работи, и како оди интервјуто, баш сме под стрес
Elena ke moze li da mi kazes koe ti e brojceto odprilika, ti blagodaram.Имам дата за интервју, сега имам прегледи Ремедика , па Ве замолувам ако може накратко за какви прегледи се работи, и како оди интервјуто, баш сме под стрес
177XXElena ke moze li da mi kazes koe ti e brojceto odprilika, ti blagodaram.
Ти благодарам177XX
Да не сте извлечени и ВиеТи благодарам