- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.141
- Поени од реакции
- 785
nikogas nemalo problem da ne se javat posebno sega koga 70% od korisnicite gi napustijaJas stalno gi fobivam koga baram vo kon centar
nikogas nemalo problem da ne se javat posebno sega koga 70% od korisnicite gi napustijaJas stalno gi fobivam koga baram vo kon centar
Па нормално цена 800 денари Канал5 и Телма нема, нема ништо друго пола се затемнува кој е будала да плаќа?nikogas nemalo problem da ne se javat posebno sega koga 70% od korisnicite gi napustija
Za a1 i move treba plus internet od 1000denari, aj sega soberi kolky ke kosta vkupno?Тотал е најголемото срање во моментов за 800 денари не знам кој има одвишок пари да дава во оваа скапо време за нешто што може да го има за 299 денари со A1 Xplore и MOVE TV.......
Генерално на повеќето луѓе им треба интернет дома покрај телевизијата.Za a1 i move treba plus internet od 1000denari, aj sega soberi kolky ke kosta vkupno?
правиме моабет тука за селата за стари луге викендички итн за што им е нив нет?Генерално на повеќето луѓе им треба интернет дома покрај телевизијата.
Од технички аспект (веќе тестирано) ти треба најмалце 9-10 мбпс downl. за да немаш никаков проблем со Xplore TV или MaxTV Go.
Тука нормално збориме стабилен нет.
Е сеа ако немаш можност за интернет или не ти треба тоа е веќе друг муабет. Се сложувам до некаде со тебе само мислам дека доста поефтино од 1000 денари може да се помине на многу места за нет, С пакет ти е доволен за да моеш да го тераш Xplore от, ако најдеш нормално од некаде кабелски.
Мислам дека за 800 денари вкупно би можел да средиш нет + xplore tv барем на повеќето места, ама па од друга страна и преку некој локален кабелски оператор на многу места моеш нет и кабелска docsis да средиш за 1000рче
Има и стари луѓе на кој интернет им треба. Не се сите стари луѓе до тој степен неуки за интернет и општо технологија.правиме моабет тука за селата за стари луге викендички итн за што им е нив нет?
Ај бе не трескај глупости, ти не знаеш да се снајдеш за основни работи на нет а не па старите лугеИма и стари луѓе на кој интернет им треба. Не се сите стари луѓе до тој степен неуки за интернет и општо технологија.
Ако пример внуците, децата им живеат надвор од државата им треба за да се слушнат на камера.
Од кај па ти знаеш дали јас знам или не знам да се снајдам за основни работи на нет?Ај бе не трескај глупости, ти не знаеш да се снајдеш за основни работи на нет а не па старите луге
Многу уба работа е оваа интернетов, некни со вујко ми се скинавме од зборување преку месенџер, тој е во Канада фала му на Бога што господ му поможе оти овде маки си трпеше. Еве знајш каква е ситуацијата во државава и затоа има луѓе што живеат и работат во странство и за да се слушните вака мора интернет, па и 70 години луѓе му е убо да се слушнат со некој близок кој што е во странство - деца, внуци. Плус интернетов не е само играчка па ајде колку да се најди, туку вака човек за да се информира со испити, уписи, конкурси и такви работи на нас младите.Ај бе не трескај глупости, ти не знаеш да се снајдеш за основни работи на нет а не па старите луге
Da se nadovrzam isto taka poslednite 24 meseci nitu edna smetka nemaat plateno vo posta ili na salter, se plakjaat onlajnSto ima vrska, moite postari 80 godini se pa pak sedat na kompjuter se slusaat so cicko mi vo stranstvo, koga saka nekoj moze se da se nauci.