Исчезнати лица

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.147
Поени од реакции
9.825
Јавно достапна информација е дека Палевски се бара за двојно убиство и дека избегал во Турција. Јавно се знае дека оние тројца го исцинкариле, сите во посебна изјава и сите се поклопувале.
Во ред не те замарам повеќе. Но поентата ми е дека освен исказите на осомничените нема други јавни достапни фактички докази или информации за тоа кој е убиецот и како е дојдено до тоа. Целата процедура на откривање физички докази како и резултати на крим техника. Деталите од убиството на тоа мислам.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
Во ред не те замарам повеќе. Но поентата ми е дека освен исказите на осомничените нема други јавни достапни фактички докази или информации за тоа кој е убиецот и како е дојдено до тоа. Целата процедура на откривање физички докази како и резултати на крим техника. Деталите од убиството на тоа мислам.
ќе видиме доказите колку се цврсти дали тие се пиштолите ,затоа и турција бара цврсти матријални докази не само усмено сведоци тој беше во криминологијата ако нема цврсти докази колку и да е големо убиството секој мози немози да е осуден колку и да знаат дека се сигурни е тој

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.517
Поени од реакции
4.291
во ред е легитимно е да имаш спротиставен о мислење ,некогаш во америка и дури осуденици на доживотен затвор испаднале неправедно осудени по многу години
Imase slucaevi vo Usa kade sto osudeni na smrtna kazna gi oslobodija posto posle nekolku godini se dokaza deka se nevini.. najcesto toa se crnci..

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
Оваа конспирација со Власите изгледа е излезена од контрола. Се повеќе и повеќе забележувам и на форумов.
некој напиша дека на палчо ќената е сестра на зиков
1705004415594.png

а кој е лјупчо зиков кај се има тренирано
1705004469776.png

а палчо против банкстери

и најчудно ши кога проверував на кој е куќата на палчо пишеше на михајло палевски сега е на баже палевски и на весна палевска жена му на палчо сменето за рок од месец дена .

нема конспирација едноставно власите се посособни pojke gi biva во овие води imat cv iskustvo se pikat u firmi ,a poketo makedonci se so posuetni vikat sea jas cv kje pram kje mu ibam nejkat das e maltretirat so birokratia.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
412
Поени од реакции
783
некој напиша дека на палчо ќената е сестра на зиков
Прегледај го приврзокот 403475

а кој е лјупчо зиков кај се има тренирано
Прегледај го приврзокот 403476

а палчо против банкстери

и најчудно ши кога проверував на кој е куќата на палчо пишеше на михајло палевски сега е на баже палевски и на весна палевска жена му на палчо сменето за рок од месец дена .

нема конспирација едноставно власите се посособни pojke gi biva во овие води imat cv iskustvo se pikat u firmi ,a poketo makedonci se so posuetni vikat sea jas cv kje pram kje mu ibam nejkat das e maltretirat so birokratia.
Од страна на Ванчо Лазаров, тие се власи од Свети Николе, инаку избраник од Колишевски.Ванчо како тип чист бахат и арогантен, 1995-96 беше директор на скопска царина па потоа директор на царини Македонија.После тоа беше советник на Андреја Јосифовски.Жена му Доминика директорка во Алкалоид.Инаку разводот по некои кажувања бил поради тоа што Зорица ја фатил со некој директор на А1.Од страна на таткото се Галичанци.
Палевски којзнае во кај го имаат замутано па ги пцуе власите.Но сепак чим го екстрадираат да добие доживотна, да убиеш дете и да бидеш толку ладнокрвен не си човек туку чудовиште!

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Оваа конспирација со Власите изгледа е излезена од контрола. Се повеќе и повеќе забележувам и на форумов.
Саботата после објавите што се случило (неделата вечер и понеделникот таа седмица) имав малку слободно време и ги изгледав двата последни подкасти после денот на настаните и ги излистав ФБ профилите Трета, Десна и Љупчо Палевски.
Не сакам ништо конкретно да споделувам, ама изливи против Власите како тој на постот пред твојот се константа и низ подкастите и низ профилите, и особено се интензивираат во последно време. Не е тоа само “чувајте се драги Македонци од клетите банкстерски Власи” пропганда, она е апсолутно и длабоко личен момент, тие го уништиле него големиот Македонец и мора да преземе нешто, така делува.

И да има такво нешто во позадина, секако дека не очекувам ништо јавно да се сподели, ниту истраги или било какви детали. Дури сум изненаден и како изјавата на Ременска воопшто дојде до јавност за воопшто да проструи таков сомнеж. Ова е трулеж рамен на Смилковско езеро за мене, се надевам дека ќе преовладеат функционални делови во правното дувло и се ќе се расчисти за разлика од Смилковско.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.147
Поени од реакции
9.825
Саботата после објавите што се случило (неделата вечер и понеделникот таа седмица) имав малку слободно време и ги изгледав двата последни подкасти после денот на настаните и ги излистав ФБ профилите Трета, Десна и Љупчо Палевски.
Не сакам ништо конкретно да споделувам, ама изливи против Власите како тој на постот пред твојот се константа и низ подкастите и низ профилите, и особено се интензивираат во последно време. Не е тоа само “чувајте се драги Македонци од клетите банкстерски Власи” пропганда, она е апсолутно и длабоко личен момент, тие го уништиле него големиот Македонец и мора да преземе нешто, така делува.

И да има такво нешто во позадина, секако дека не очекувам ништо јавно да се сподели, ниту истраги или било какви детали. Дури сум изненаден и како изјавата на Ременска воопшто дојде до јавност за воопшто да проструи таков сомнеж. Ова е трулеж рамен на Смилковско езеро за мене, се надевам дека ќе преовладеат функционални делови во правното дувло и се ќе се расчисти за разлика од Смилковско.
А две недели пред настанот на 12-ти Ноември?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.419

И јас ги гледав подкастите, искрено се зачудев како има подкасти уште утредента. Не сум го прател никогаш Палчевски, тук там ќе прочитам нешто што се десило со него, на пример кога го обоил Геровски. Али тоа што со слушнав на подкастот сваќам уствари тоа што го пишуваат и некои луѓе од форумов. Застрашувачки е што не гледам дека има некаква си грижа на совест. Како да убил инсект, а не дете. Дотолку му иде омразата за власите, што можеби не ги смета за човечки суштества. Тоа не го прави ни психопат, тоа може да е само чисто зло.
Автоматски споено мислење:

Таман тоа што ти сакаш да го слушнеш, нели?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.419
Прекрасна порака за младите. И замисли после две недели ќе почне да убива дека власите го изнервирале?
Замисли пред секои избори слушаме прекрасни пораки и за младите и за сите како ќе тече мед и млеко, и после го јадеме стапот...

Kajgana Shop

На врв Bottom