- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.006
- Поени од реакции
- 42.725
На тв сега рекоа дека Ердоган му рекол на Пендо дека за скоро ќе го испорачале Палчо, да видиме дали стварно ќе биде така.
да сумливое ама кога е препишан пред да се во брак или после тоа mozi imale nekoj deal ,зависи од судот ,нели жените шо се во брак со некој можат да му барат пола од богатството на познатите милионери ,далие тооа слуцај со мажите дека е стекнат заедно додека се во брак.Дали на пример фактот дека станот во којшто живеела мајката со децата е сеуште на име на таткото не ти кажува нешто ?
уште не е истечен 40 дневниот притвор на 5ри деквмри е фатен устекува на 15 јануари некаде за 5 дена ќе се знае што понатамуНа тв сега рекоа дека Ердоган му рекол на Пендо дека за скоро ќе го испорачале Палчо, да видиме дали стварно ќе биде така.
Не само овој стан, и други станови поседува Александар кои се најверојатно дефакто на таткото на бившата жена. На негово име биле ставани заради да не излезе спор за потекло на имот во време кога бил на државна функција.да сумливое ама кога е препишан пред да се во брак или после тоа mozi imale nekoj deal ,зависи од судот ,нели жените шо се во брак со некој можат да му барат пола од богатството на познатите милионери ,далие тооа слуцај со мажите дека е стекнат заедно додека се во брак.
Автоматски споено мислење:
уште не е истечен 40 дневниот притвор на 5ри деквмри е фатен устекува на 15 јануари некаде за 5 дена ќе се знае што понатаму
Лесно е да се намести некој со досие од затвор. Тие се први за приведување. Не се сеќавам на некој убиец од порано "да почека три дена" пред да избега. Пред самитот на ОБСЕ се случи убиството најверојатно и да се покаже неспособноста и нефункционирање на македонската полиција по прашање на безбедност.тешко тоа чекај од србите ќе напрат документарна со биографиј со се ,уствари имаја една емисија како палчо од мал си играл во бразда рудикот ги гледал рударите па сакал да биди индијана џонс како филм да напраја,уствари и за палчо јавноста многу малку знај кој бил шо бил во младоста,кој му биле родители дали се живи уште нели има т куќа во бразда ,куќата на палчо во центар кај шо живеј палчо е на име михајло палевски дали се сеуште живи родителите негови мозат да ги прашат каков бил шо бил како шо има во американските документарни со сериските убици ама сеуште е рано за тоа.не е уште осуден и е жив .
Тоа е мотивот... А за убиецот треба таткото на Вања пред суд да каже дека е Палчо ако е вистина дека тој ја убил... Па ќе почекаме.У меѓувреме веќе се имаше раширено муабетот дека таткото е коцкар и дека можно е да убиена ради тоа.
Па на кого треба да веруваме?Само Обиџуко што кажа, ама нему не му веруваме нели.
сега ми текна миле ми текна,глигорие гогвски исто така има станови во зградата ,кој беше директор на тетекс и ссопственик на ттк банка преседател на изршен совет на рм некој напиша тука дека е исто така од влашко лобиНе само овој стан, и други станови поседува Александар кои се најверојатно дефакто на таткото на бившата жена. На негово име биле ставани заради да не излезе спор за потекло на имот во време кога бил на државна функција.
мене ми е алтер его на еден лик од форумовАли како пишуе, како некој цело време да му га влече телефон или тастатуру(на што и да пишуе).
Сумери и Феничани се превртуеф у гроб на сфак његоф пост.
Ја барем пишују на дијалект, он пишуе на тастатуру на коју фалиф 5-6 букфе.мене ми е алтер его на еден лик од форумов
Наталија Ѓорчевска Стојковска, ја има на фб и на инста.знае некој како се вика сестрата на Александар Ѓорчевски?
Може.Може инста од балдзката на Александар?
Не мислев на тебе, ти и на кинески да пишуваш имаш поентаЈа барем пишују на дијалект, он пишуе на тастатуру на коју фалиф 5-6 букфе.