Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Vo prevot istoto go napishav pred Saat dva!
не прочитав ништо, ама јас мислам дека тоа е тоа. 18 години имале, заљубени, за раче се шетале среќни задоволни, ама на 22 дечкото видел дека има живот околу и неа ја става на страна за да си ужива раат во тоа што пропуштил, а човек што сака ваљда ќе ги помине тие работи со личноста што ја сака и затоа мислам дека и престанал да ја сака и си ја чува само за кога ќе има нагони за секс. И девојчето не треба веќе да биде достапно за него и тоа е.

kakov nonsens, ti naglasil uste od samiot pocetok deka prioritet mu e finansiski da se obezbedi sebesi i deka ovie godini kje gi zrtvuva se so cel zaedno da uzivate pokasno i pretpostavuvam so istoto se imas soglaseno za denes da ima kukanje koga toa e taka.

golema pocit do tipot sto fokusot pred se si go stava sam na sebe sfakjajki kolku denesnite zeni se prolazni i kolku se nebitni vo zivotot na eden pomlad maz.

problem bilo sto te viknal doma i sto ste pominuvale najmnogu vreme tamu (nesto sto inace treba da ti bide najgolema cest ama ajde) i necini za toa sto nema da si odi protiv sebe i da pravi raboti koi ne go ispolnuvaat kako sto e izleguvanjeto po zurki i drugi kurtonski mesta.

ako jas se prasuvam, raskini mu na tipot i dozvoli mu da si najde partnerka koja sto povekje ke go ceni negoviot trud i negovata zelba za nekoe podobro utre, a ti mozes da si najdes nekoj gilipter sto kje ti posvetuva vnimanie 24/7 i na kraj da ti stane dosaden.

pozzic

kakov nonsens, ti naglasil uste od samiot pocetok deka prioritet mu e finansiski da se obezbedi sebesi i deka ovie godini kje gi zrtvuva se so cel zaedno da uzivate pokasno i pretpostavuvam so istoto se imas soglaseno za denes da ima kukanje koga toa e taka.

golema pocit do tipot sto fokusot pred se si go stava sam na sebe sfakjajki kolku denesnite zeni se prolazni i kolku se nebitni vo zivotot na eden pomlad maz.

problem bilo sto te viknal doma i sto ste pominuvale najmnogu vreme tamu (nesto sto inace treba da ti bide najgolema cest ama ajde) i necini za toa sto nema da si odi protiv sebe i da pravi raboti koi ne go ispolnuvaat kako sto e izleguvanjeto po zurki i drugi kurtonski mesta.

ako jas se prasuvam, raskini mu na tipot i dozvoli mu da si najde partnerka koja sto povekje ke go ceni negoviot trud i negovata zelba za nekoe podobro utre, a ti mozes da si najdes nekoj gilipter sto kje ti posvetuva vnimanie 24/7 i na kraj da ti stane dosaden.

pozzic
Знаев дека ќе испадне вакво нешто кога ги читав претходните страни на форумов ама ајде маката ќе те натера на се.
Јас да не сум ја почитувала неговата одлука за да се обезбеди он финансиски и да сакав да ме носи цуци по скапи вечери немаше да бидам со него 4 години.
Чест да ми биде што највеќе време сум поминувала кај него дома, а он неќе да дојде да се запознае со моите родители кои го канат 1 година на еден ручек да го запознаат што дечко е пошо нели 4 години?
Да ми биде на чест што патувам со автобус и по 40мин само во еден правец и тоа само кога ОН може иако и јас како што кажав студирам и работам и јас само доаѓам накај него пошо нели да се обезбеди финансиски?
Сум се согласила да ја почитувам негиовата одлука тоа е точно, ама компромис малце од типот на чекај девојкава патува за да ме види кога јас можам за да се видиме саат време зошто еднаш не отидам јас или слично.
На журка во овие 4 години сме биле два пати, а тоа што ми е здосадено секој пат да седам САМО кај него саат време и пак 40мин до дома не значи дека сакам да ме носи по “куртонски места” него шетање во парк сосема би било доволно да се разбие монотонија.
Исто така, сосема е во ред кога ќе имаш смртен случај на близок од семејството да ти каже “слушај јас си имам обврски, не можам сега со тебе да искачам без разлика што ти е таква ситуацијата мора да тераш сама” абе дечко да посакаш еј
Како и да е, иако ме нападна без да сфатиш што точно беше работава не би ти посакала да се најдеш во мојата ситуација.
Pozzic

Последно уредено:
Prvata godina bese super, znaese i da spodeli i da bide i vnimatelen i ne primetiv bukvalno nisto od pogore navedenoto.
Mojata teorija e deka sepak bevme po 18 godini i najverojatno porasnal vo druga licnost ili pak pravel lice sto nejkam da veruvam deka e tocno. Po prvata godina iskocija na videlina tie raboti- kako da ne e dovolno emocionalno inteligenten. Cesto pati mu kazuvam deka mora za odreden problem da se zbori ne e ubavo pod cergice da si gi turkame stvarite ama koga ke pocnam da zboram on si kjuti kojznae i dali me slusa. I pak po isto normalno istite problemi poso ne e najdeno nikakvo resenie
Ах бе, јас мислев сте по 27-8 па го бараш советот.

Секој на своја страна, од 18 до 22 се менуваат приоритети, се гради карактер, плус доаѓа нов период од животот во кој последно што му треба е девојка која ќе почне да го притиска за брак. Можеби пред 30+ години и да мислел некој да се жени под 25, сега границата ти е многу погоре, а сакал или не ќе почнете да го притискате ако остани со тебе. Прво ќе биде заедничко живеење, и за брзо додека да се сети ќе добива притисок да те побара за жена, и најчесто тука пука тиквата, само што сте изгубиле уште повеќе време.

Скоро и да не успеваат врски кои се од средно школо или почеток на факултет, не сте ни први, а ни последни, барај друг, и ако не сакаат да слушаат такви "тешки муабети", не ги гњави :)

Знаев дека ќе испадне вакво нешто кога ги читав претходните страни на форумов ама ајде маката ќе те натера на се.
Јас да не сум ја почитувала неговата одлука за да се обезбеди он финансиски и да сакав да ме носи цуци по скапи вечери немаше да бидам со него 4 години.
Чест да ми биде што највеќе време сум поминувала кај него дома, а он неќе да дојде да се запознае со моите родители кои го канат 1 година на еден ручек да го запознаат што дечко е пошо нели 4 години?
Да ми биде на чест што патувам со автобус и по 40мин само во еден правец и тоа само кога ОН може иако и јас како што кажав студирам и работам и јас само доаѓам накај него пошо нели да се обезбеди финансиски?
Сум се согласила да ја почитувам негиовата одлука тоа е точно, ама компромис малце од типот на чекај девојкава патува за да ме види кога јас можам за да се видиме саат време зошто еднаш не отидам јас или слично.
На журка во овие 4 години сме биле два пати, а тоа што ми е здосадено секој пат да седам САМО кај него саат време и пак 40мин до дома не значи дека сакам да ме носи по “куртонски места” него шетање во парк сосема би било доволно да се разбие монотонија.
Исто така, сосема е во ред кога ќе имаш смртен случај на близок од семејството да ти каже “слушај јас си имам обврски, не можам сега со тебе да искачам без разлика што ти е таква ситуацијата мора да тераш сама” абе дечко да посакаш еј
Како и да е, иако ме нападна без да сфатиш што точно беше работава не би ти посакала да се најдеш во мојата ситуација.
Pozzic
devojce ja tvojata situacija sum ja prosol i toa epten skoro i znam dobro sto se slucuva uzivaj.

gleas kako primaren problem od "se gledame dva pati nedelno" stana toa sto ste izlegle na zurka dva pati vo cetiri godini neli? malku te kopka toa sto drugarkite tvoi izleguvaat postiraat storinja od zurki dur ti sedis doma, i sea ke mi kazes kako toa ne e taka tuku si barala paznja od nego taka sto ke si otidela na nekoe mesto so nego kade sto ke dobivas paznja od skroz drugi lugje.

jas ne te napadnav voopsto ali ako ti vo 4 godini vrska ne si znaela kakov e togas problemot e kaj tebe, mozam da se kladam deka covek sto ti kazal deka prioritet mu se finansii i sam da se sredi ti ima predvremeno dadeno do znaenje dali direktno dali indirektno za toa kakva licnost e i sto go ispolnuva i sto da ocekuvas od nego.

inace prava zena koja e vo cetirigodisna vrska so tip dobro znae na koj nacin na tipot da vlijae indirektno za da go dobie toa sto saka, makar istoto bilo i proshetka vo park, ocigledno spored postovite ti nitu znaes sto nego go interesira (zatoa sto ne te interesira, sebicnost) i mu zboruvas moabeti koi nego voopsto ne go interesiraat nitu pak ke pottiknat bilo kakva interesna konverzacija vo vrskata.

od druga strana ednostavno raskini mu, jas mozam da se kladam deka tipecot voopsto i ne e nekoja losa licnost kako ti sto konstantno probuvas tuka da go pokazes, celta ti e nie da ti gi validirame tvoite misli bez voopsto da ja imame celosnata slika za toa kakov e vistinski tipot, kakvo mu e mentalnoto zdravje, so koi problemi on se soochuva kako i toa kakvi mu se zivotnite celi na tipot.

ednostavno kazano, dojdena si tuka se so cel da ti gi validirame mislite za da ne se cuvstvuvas voznemirano i nikakvo koga ke raskines so nego.

pozzic

devojce ja tvojata situacija sum ja prosol i toa epten skoro i znam dobro sto se slucuva uzivaj.

gleas kako primaren problem od "se gledame dva pati nedelno" stana toa sto ste izlegle na zurka dva pati vo cetiri godini neli? malku te kopka toa sto drugarkite tvoi izleguvaat postiraat storinja od zurki dur ti sedis doma, i sea ke mi kazes kako toa ne e taka tuku si barala paznja od nego taka sto ke si otidela na nekoe mesto so nego kade sto ke dobivas paznja od skroz drugi lugje.

jas ne te napadnav voopsto ali ako ti vo 4 godini vrska ne si znaela kakov e togas problemot e kaj tebe, mozam da se kladam deka covek sto ti kazal deka prioritet mu se finansii i sam da se sredi ti ima predvremeno dadeno do znaenje dali direktno dali indirektno za toa kakva licnost e i sto go ispolnuva i sto da ocekuvas od nego.

inace prava zena koja e vo cetirigodisna vrska so tip dobro znae na koj nacin na tipot da vlijae indirektno za da go dobie toa sto saka, makar istoto bilo i proshetka vo park, ocigledno spored postovite ti nitu znaes sto nego go interesira (zatoa sto ne te interesira, sebicnost) i mu zboruvas moabeti koi nego voopsto ne go interesiraat nitu pak ke pottiknat bilo kakva interesna konverzacija vo vrskata.

od druga strana ednostavno raskini mu, jas mozam da se kladam deka tipecot voopsto i ne e nekoja losa licnost kako ti sto konstantno probuvas tuka da go pokazes, celta ti e nie da ti gi validirame tvoite misli bez voopsto da ja imame celosnata slika za toa kakov e vistinski tipot, kakvo mu e mentalnoto zdravje, so koi problemi on se soochuva kako i toa kakvi mu se zivotnite celi na tipot.

ednostavno kazano, dojdena si tuka se so cel da ti gi validirame mislite za da ne se cuvstvuvas voznemirano i nikakvo koga ke raskines so nego.

pozzic
Uzivaj be cuci mi gi procita mislite. Ne e tipot los lik uopste samo nema oset i sebicnosta sto mene mi ja dodeluvas ja ima on.
Arno si kazav ekstrovet golem, sakam i zhurki i sakam druzenja i po moe mislenje uopste ne se “kurtonski” mesta nego mesta kade sto jas iskacam so drugarki uzivaj nit gledam storinja nit me kopka poso si iskacam so niv, ama sakam i so nego da iskocham neli :).
Kje se zadrzev na primarniot problem ali morav da ja dovolam slikata vo celina za da imaat pretstava lugjeto tuka za pogolemata slika ispod “primarniot problem”
Sakam da zboram za sto i da e, go prasuvam da mi dade mislenja za stvari sho gi saka on, go prasuvam sto bi sakal povekje da pravi vo idnina, kade bi sakal da odime za da gi uvazam i negovite cuvstva interesi i temi na muabet
I nejkam da glumatam i indirektno za proshetki u park ko sto zboris ti, ako deckoto postuva toa so pravam za nego bi mozel da me udostoi so takvo nesho samo so kje posakam.
Laku noc

Последно уредено:
На 22 години да не речам најубави младешки години кога треба најпоќе да ти игра петлето долу ликот се правда дека не се гледаат често оти решил да гради кариера и да се обезбедел со девојката за подоцна да уживаат :vozbud:
Мислев дека се имам прочитано на кајгана ама ете грешка сум била

Не сакам да пишувам на потфорумов, иако ми е омилен, ама морав да дадам свое мислење.

Тамарче, не ти ги прочитав баш убаво сите мислења, ама од тоа шо запамтив за скоро све сум на твоја страна. Пошо на пример ете јас сум clingy af. Нетипично ал јбг.

За deep talks и не е некој проблем пошо повеќето луѓе не праат такви муабети. Сфаќам дека ти е криво што не го интересира тоа ама ќе се помириш. Не сум се ни обидувал да сменам такви луѓе.

За EQ може да биде голем проблем. Сум бил у врска со девојки кај кои такво нешо не постоело. Катастрофа.

Е сеа, пари ќе праел он, финансиски да се обезбедел, туф туф. А знае ли дека може и пари да прави и да ти посветува доволно внимание у остатокот од денот? Никакви пари и успеси нема да го надоместат губитокот на квалитетен партнер.

Има неколку ужасни моменти, ги запамтив фактот што не дошол кај твоите и она што го кажал кога си имала смртен случај во фамилијата. Доволно за крај.

И јас сум огромен интроверт, не може чоек од дома да ме извади и понекогаш трескам глупости ама он ја претеруе.

Требало одамна да раскинеш. Тоа што си млада не значи дека треба да толерираш дисреспект.

Мене ми стои дека или има друга/и или е педер но не сака да си признае или да признае пред другите па ете демек "имам женска". Интерес за тебе очигледно нема.

kolku denesnite zeni se prolazni i kolku se nebitni vo zivotot na eden pomlad maz.

Еве четиво за кога ќе ви текне да одговорите одма на порака на којашто не треба или од некој бивш на пример којшто не заслужува ни да го плукнете. Браво!

Респект за искреноста. Без шминка и претерување, ова е крајниот резултат од преизложеност на жени коишто дечкото го ставаат како центар на своето постоење. Ние зарем немаме идеали, хобија, активности коишто се полезни за нас? Цело слободно време за дечкото ли е да го мислиме? А, голем дел од нас, во процесот на созревање сме ја направиле таа грешка оти голем дел од нас имаат некоја инстинктивна потреба да припаѓаат некаде кадешто знаат дека се безбедни и сакани и ценети.

Од тинтрање, трчање, принесување сѐ на послужавник, брзање на некои работи во врската, ете не мал дел од мажите што мислат за нас додека некоја којашто се цени себе си не ги предомисли. Нема веќе паѓање на ситни гестови и „те сакам“ со 19 „м“. Што ќе направи за тебе е важно.

Мажи и жени, ова за сите важи. Не давајте шанси на личност којашто ѝ е сеедно дали ќе ве изгуби и не ѝ е гајле дали ќе ве повреди со постапките. Тој механизам на почеток се штелува. После, тешко. Има што им доаѓа памет во глава, ама тоа обично е многу доцна кога другата страна е скроз оладена и огорчена од нив.

Има неколку ужасни моменти, ги запамтив фактот што не дошол кај твоите и она што го кажал кога си имала смртен случај во фамилијата. Доволно за крај.

Точно. После зошто дел од денешниве мажи не ги ценеле жените... Ние кога ќе се цениме самите? Пред скоро 7 години кога маж ѝ на другарка ми ѝ беше дечко, врска на далечина, девојчево блага пневмонија доби, овој со брат му и сестра му се нафатија со авион да доаѓаат да бидат покрај неа во болница кога ќе оди. Едвај ги предомисли. Веќе колку години се во брак, 4 и пол 5, сами создадоа сѐ од нула, девојката одби да користат какво било влијание и конекции од неговите утре друг ден да им ја затвори устата ако нешто сакаат да спуштат, си имаат мал ама свој бизнис, детенце, човеков буквално ја издигна кариерно, но не како оние што маж ги бутка а се неспособни клишето, но девојкава е стварно амбициозна и трудољубива и заслужува, прв ја поддржи и за магистратура и работа и бизнисот е на нејзино име ѝ вели „Знам оти не си жена којашто би го оставила семејството на цедило, а си сменила држава, цел живот за мене, не сакам ни мал сомнеж да имаш дека ќе бидеш оставена на цедило и дека си давеник за сламка.“ Ама, девојчево дома, работа, детето, пристојни другарки и толку. Со сите негови роднини фини односи, си се гордее со секој негов успех, во ова време што ни ја не постигнувам секогаш, секогаш да има направен ручек или вечера. Пружа, да, но откако е убедена дека вреди. Нејзините ќе дојдат, он како син да им е ги тинтра. Значи, за танго двајца се потребни.

Последно уредено:
Pozzic
Види, искрено, тргни се од него и терај си го животот како што треба, не губи од драгоценото време затоа што тоа неможе да се надомести. Никогаш нема да ги имаш годините кои сега ги имаш.
Има три можни варијанти за тоа што е со него. Едната е дека си има некоја друга и во тој случај се е јасно. Втората е дека нема силни чувства према тебе па едноставно не вложува во врската и чека да му раскинеш оти он нема муда за тоа. И третата варијанта, која е и нај опасна, е дека е онаков каков што го опишуваш. Зошто велам дека третата варијанта е нај опасна? Затоа што може цел живот да си го сјебеш, да заглавиш со човек како него. Таквите како него, ако е таков како што го опишуваш, се нај лошата сорта на луѓе која може да си ја натовариш на грбот. Зошто? Прво, што треба да биде и еден од столбовите на врската па ако има проблем во врската најпрво треба да се погледне во креветот, сексот, кај него очигледно не функционира. На тие ваши години, искрено, треба да те здроби од ебење, да рушите рекорди, да не помине ноќ без добри ебавања. Од пишаното, очигледно типот има некој проблем со потенцијата и либидото па нема потреба да те гледа често. Имаш напишано дека се гледате најмногу два пати неделно и тоа ти одиш кај него и за ЕДЕН саат си одиш! Очигледно немате секс или барем немате салам секс! А тебе ти треба секс оти си ваљда здрава особа со здраво либидо за твоите години а наспроти имаш човек на кој ако не му отидеш тој може и без секс и уво не го боли. Каде со таков човек во животот?
Второ, пишуваш дека си ти таа која оди кај него со автобус и патува 40 минути. Каков е тој мажиште кој е посветен и одан на работата и правење пари, ако нема барем факинг крнтија да те земе и да те врати како човек? Кој пари ги прави тој за иднината ако ете за три години не успеал да спечали барем за ебано југо, да не се вози на опинци, да си товари женската, да отиде било каде како човек? Или е толку цинција што не сака да потроши за гориво? Дете убаво, не ти треба таков сурат во животот кој три години целиот се посветил на работата а нема заработено ниту за ауто или за гориво да си ја земе и врати женската или е невиден цинција. Каде му се парите од посветеноста на работата? Дали ти купил некои вредни подароци? Дали ете за тоа што го разбираш за работата, од таа иста работа те однел да истерате одмор, викенд, прошетка некоја? Јас не познавам човек кој е толку зафатен, ( а верувај познавам и работам со многу луѓе кои се навистина многу зафатени со работа и бизнис) да не може да издвои бар три - четири пати во годината време да се одмори и прошета. А верувај, нема човек од мајка роден кој нема време да се гледа со девојката. Сите ние понекогаш сме кнап со времето и навистина има денови и периоди кога човек навистина нема време, но тоа се неколку денови кои ке поминат и пак се враќаме на старо... Значи типот или е фрик или те лажи дека нема време оти многу работи....
Трето, никако, ниту под точка разно, нема оправдување да и после 4 години нема дојдено кај тебе да се запознае со твоите. Нема здрава логика да нема дојдено кај тебе барем на врата да те земи за излегување, па да шмркне едно кафе со твоите додека те чека да се доспремаш... да нема дојдено барем со друштво кај тебе онака на кафенце... на роденден некој, слава некоја... не е реално да во 4 години не се згодила некоја случајна прилика да дојде кај тебе...
Остави го час побргу и не се врти назад, не си го арчи животот. Ако продолжите може да заглавиш цел живот и после да се каеш што не си го послушала советот од лазар.

Еве четиво за кога ќе ви текне да одговорите одма на порака на којашто не треба или од некој бивш на пример којшто не заслужува ни да го плукнете. Браво!

Респект за искреноста. Без шминка и претерување, ова е крајниот резултат од преизложеност на жени коишто дечкото го ставаат како центар на своето постоење. Ние зарем немаме идеали, хобија, активности коишто се полезни за нас? Цело слободно време за дечкото ли е да го мислиме? А, голем дел од нас, во процесот на созревање сме ја направиле таа грешка оти голем дел од нас имаат некоја инстинктивна потреба да припаѓаат некаде кадешто знаат дека се безбедни и сакани и ценети.

Од тинтрање, трчање, принесување сѐ на послужавник, брзање на некои работи во врската, ете не мал дел од мажите што мислат за нас додека некоја којашто се цени себе си не ги предомисли. Нема веќе паѓање на ситни гестови и „те сакам“ со 19 „м“. Што ќе направи за тебе е важно.

Мажи и жени, ова за сите важи. Не давајте шанси на личност којашто ѝ е сеедно дали ќе ве изгуби и не ѝ е гајле дали ќе ве повреди со постапките. Тој механизам на почеток се штелува. После, тешко. Има што им доаѓа памет во глава, ама тоа обично е многу доцна кога другата страна е скроз оладена и огорчена од нив.
nazalost mnozinstvo mladi zeni voopsto i nemaat sto da doprinesat vo zivotot na mlad decko koj sto si ima ambicii, osven se razbira seksualni odnosi.

nitu intelektualno ke te zadovoli, niti imaat nekoj humor vo niv, niti nudat nekoja stabilnost vo vrska pa glumat nekoi bad bitches zatoa sto socijalnite mrezi im go nalagaat toa sto rezultira vo distanciranje od strana na maskoto zatoa sto nitu eden maz ne saka zena vo vrska ili vo brak koja sto namesto da go smiri i da go leci taa samo mu dodava na planina problemi koja sto sekoj maz ja nosi.

ke vidis, za prv pat vo ponova istorija mazite dobrovolno ke izbiraat da bidat bez partneri i bez brak od istata taa pricina.

interesno e kako nikoj od vas ne se fati za toa sto posle godina dena go napravilo toa tipot da go trgne vnimanieto od nea i da go posveti sopstvenoto vreme striktno na sebe, sigurno deka ne e toa radi reda i deka eden den se razbudil i resil deka toa taka ke bide, ima tuka i druga strana na moabetot koja evidentno celo vreme se izbegnuva, ama nejse.

bidi mi pozdravena.

nazalost mnozinstvo mladi zeni voopsto i nemaat sto da doprinesat vo zivotot na mlad decko koj sto si ima ambicii, osven se razbira seksualni odnosi.

nitu intelektualno ke te zadovoli, niti imaat nekoj humor vo niv, niti nudat nekoja stabilnost vo vrska pa glumat nekoi bad bitches zatoa sto socijalnite mrezi im go nalagaat toa sto rezultira vo distanciranje od strana na maskoto zatoa sto nitu eden maz ne saka zena vo vrska ili vo brak koja sto namesto da go smiri i da go leci taa samo mu dodava na planina problemi koja sto sekoj maz ja nosi.

ke vidis, za prv pat vo ponova istorija mazite dobrovolno ke izbiraat da bidat bez partneri i bez brak od istata taa pricina.

interesno e kako nikoj od vas ne se fati za toa sto posle godina dena go napravilo toa tipot da go trgne vnimanieto od nea i da go posveti sopstvenoto vreme striktno na sebe, sigurno deka ne e toa radi reda i deka eden den se razbudil i resil deka toa taka ke bide, ima tuka i druga strana na moabetot koja evidentno celo vreme se izbegnuva, ama nejse.

bidi mi pozdravena.
Ма не сменил тој ништо по една година. Колку што читав таа првата година им била во корона па не се гледале ради короната... а после кога веке короната заврши и можеле да се гледаат, типот вели дека ќе се посвети на работа и неможе да се гледаат... за да и после три години од неговата ,,посветеност,, на работата, девојчето се вози во автобус и оди кај него на по еден саат... очигледно типот има проблем со потенцијата или е скриено педерче..

Nastrana od site spekulacii ne deka deckoto nejke sekusalni odnosi ili ne znam sto, nego on si ima zacrtano deka ednostavno sto i da e rabotata on ke bide posveten na rabotata i vezbanjeto, bez razlika dali sum sakala jas da bidam zadovolena ili ne.
Koga ke se vidime imame.
Iskreno da ne zvucam smesno ama otkako se pojavija intervjuata na Andrew Tate od tipot na ako ne hustlas ona nema da te pocituva, zhenite se kurvi, zhenata ke ti zeme se i kje te ostavi ,mora da bides najstrog so sebe itn. Od togas pocnaa tie stavovi i toj mindset. Da ne kazam pa i celosno se odnesuva bas kako sto on zbori na videata. Kako nekoja omraza prema zhenite vo globala. Generalizira deka site zeni bile vakvi i takvi a bukvalno mi e ednistven decko i mozda tret so koj sto imam nekogas iskoceno
Uste ednas da razgranicam za lugjevo sho mislat deka pekam poso sme se gledale 2 pati vo nedelata: okej retko se gledame ama pominuval den kade sto nema pisano/javeno do 7 saat popladne. Raboti od doma. Sigurno imal 5min vreme da pise edna poraka. Milion posto. Zboram za zapostavenost na site nivoa do stepen kade sto vo juni sred ispitna sesija najdov smestaj za odmor, kupiv karti, nosev moi i negovi dokumenti i uplakjav SAMA. Ne ucestvuvase ni vo izborot ne mozel da se zamara on sega so takvi gluposti.
Imam raskinato so nego bas zaradi zapostavuvanjevo koe sto toj period ne se trpese. Moze se nemavme videno mesec dena poso se spremase za natprevar. Sfakjam i rabota i natprevar ama mesec dena???
Sakase da se smirime on, kje bilo podobro i kje napravel se za da bide okej ama nekolku meseci podocna se povtoruva istoto.
Ima pari za kola, ama koj da ide da pobara i kupi. Vreme e toa, nemal vreme da se zamara da kupi kola. Ne mu bila potrebna, jas sum vozac takodje koga kolata mi e na raspolaganje :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom