La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.681
Поени од реакции
18.939
Еве уште еден дежурен ретард, мукла цел месец дури ги пердашеа кој стигна, уште за хехехе е

Член од
5 март 2018
Мислења
16.681
Поени од реакции
18.939
Барбастро или како и да се викаат да ти дадат два гола :pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.082
Поени од реакции
2.244
Еве уште еден дежурен ретард
Кажа Стефи притоа брукајќи се на дневна база по 170 пати ти ебам нискобуџетната Ванда Икарди од Кондово.

Дај не кур умарај, мораш да реплицираш на секоја порака во секоја тема како Белградска старлета на роденден изгорена за кур што и слајдаат 200 души у дм.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Овде спаѓа и посетеноста на Франкфурт ко ве избрукаа за сите пари, што на трибини што на теренот :pipi:
Глуп муабет. Прво, ако сме буквалисти, НЕ спаѓа, бидејќи тоа беше пред 2 години.
Прво статистиката не ти е точна.
Дортмунд го држи рекордот за најпосетен стадион.
Второ на Камп Ноу поќе од пола стадион ви се туристи, никакви навивачи, секоја година стадионот е посетен повеќе од милион туристи.
Трето оваа сезона не можете стадион од 50 000 седишта да го исполните.
Дортмунд може да го држи рекордот за процентуално најпосетен стадион. Вкупно присутни во однос на капацитетот. Ама ако на Пелистер има 9.500 публика (со 10.000 капацитет), а на Барселона 90.000, тоа не значи дека стадионот Петар Милошевски е повеќе посетен од Камп Ноу.
Да не треба да им забранат на туристите да влегуваат на стадион?!?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.377
Поени од реакции
38.770
Најде да го трола најпосетениот стадион во Европа минимум деценија наназад :pos: Со исклучок на сезонава поради градбата.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.681
Поени од реакции
18.939
Најде да го трола најпосетениот стадион во Европа минимум деценија наназад :pos: Со исклучок на сезонава поради градбата.
Ако следиш уназад јас за оваа сезона ве гибнав, Џуниор сподели статистика за најпосетени стадиони ланска сезона.

Оваа сезона неколку пати ја имам гледано Барселона вклучувајќи ја и таа утакмица со Атлетико и приметив дека не е исполнет стадионот, зато пишав.
Стадионот има капацитет 50 000 ако не се лажам, овој сегашниот.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Ако следиш уназад јас за оваа сезона ве гибнав, Џуниор сподели статистика за најпосетени стадиони ланска сезона.

Оваа сезона неколку пати ја имам гледано Барселона вклучувајќи ја и таа утакмица со Атлетико и приметив дека не е исполнет стадионот, зато пишав.
Како прво на првите десет реда не се ни купува влезница затоа што е премногу ниско, стадионот е олимписки и ништо не се гледа.
Како второ, нормално е луѓето да чекаат да се направи Камп Ноу и да сакаат таму да одат, зошто би доаѓале на овој?
За се можеш да збориш за Барса, ама за посетеност, туристи и слично немој, последните 20 години константно сме на врвот.

П.С. Споделив статистика што случајно ми искочи од трансфермаркт, а ради тоа што ти трескаше зелени пред некое време.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.681
Поени од реакции
18.939
Како прво на првите десет реда не се ни купува влезница затоа што е премногу ниско, стадионот е олимписки и ништо не се гледа.
Како второ, нормално е луѓето да чекаат да се направи Камп Ноу и да сакаат таму да одат, зошто би доаѓале на овој?
За се можеш да збориш за Барса, ама за посетеност, туристи и слично немој, последните 20 години константно сме на врвот.

П.С. Споделив статистика што случајно ми искочи од трансфермаркт, а ради тоа што ти трескаше зелени пред некое време.
Како бе чекале да се напрај новиот стадион и затоа не оделе хахаха свесен си каква глупост тропна сега ти ???
Ти како навивач за стадионот одиш или за клубот да го гледаш ?
Јас 150 евра иам платено последен натпревар од сезоната, против Еибар ревијален натпревар,одма зад клупата на играчите оти само тие карти беа останати.
Објасни му го ова за реновирањето на стадионот на некој локален фан Германец, ќе ти се изнасмеј в сурат.
Ми ја поткрепваш тезата дека повеќето фанови одат Камп Ноу да го сликаат отколку фудбал да гледаат.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.082
Поени од реакции
2.244
Знаеш дека некој и неможе да си дозволи да иде повеќе пати така?
Цел живот сакам да ги гледам во живо и цел живот сум сакал на Кампот да идам бидејќи одкако постојат они таму играле на еден од најголемите стадиони во Европа а кога ќе го реновираат ќе биде најголем.

Ама чекајте малку другари, бидејќи ќе ми се смееле Германци ќе ја ебам таа една шанса што ќе ја имам некогаш и ќе идам на Олимпискиот стадион бидејќи Стефи цфц пишала така. Каде беше да им солиш памет на мадридистиве да идат на резервниот стадион? Што бараат они на Бернабеу, што збирал некоја будала пари за да иде еднаш во живот да го види стадионот што сонувал цел живот да го види?

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.681
Поени од реакции
18.939
Знаеш дека некој и неможе да си дозволи да иде повеќе пати така?
Цел живот сакам да ги гледам во живо и цел живот сум сакал на Кампот да идам бидејќи одкако постојат они таму играле на еден од најголемите стадиони во Европа а кога ќе го реновираат ќе биде најголем.

Ама чекајте малку другари, бидејќи ќе ми се смееле Германци ќе ја ебам таа една шанса што ќе ја имам некогаш и ќе идам на Олимпискиот стадион бидејќи Стефи цфц пишала така. Каде беше да им солиш памет на мадридистиве да идат на резервниот стадион? Што бараат они на Бернабеу, што збирал некоја будала пари за да иде еднаш во живот да го види стадионот што сонувал цел живот да го види?
Кој збора бе за мене и за тебе шо ќе одиме еднаш на којзнае колку години.
Зборам за тамошните фанови, кои одат секој викенд. Да држат вода скапите карти во Шпанија спрема стандардот ама збораме за град кој е посетен само од милиони туристи.
Како можи секоја сезона кампот да е најпосетен стадион во светот а оваа сезона просек по 30 000 да има на стадион, значи пак се водиме на тоа дека поќе ви е стадионот да го видите отколку клубот

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.377
Поени од реакции
38.770

За оваа сезона се согласувам. Незнам шо е причината, али прилично празни столчиња. И шо е најинтересно, долните блокови се испразнети до тревата, може да биде и од друга причина.

Иначе Барса никојпат не го пуни кампот освен на класико, 100к е стадионот а во просек е пун 80к. Околу 20.000 празни столчиња не се малку, али оти е масивен не се познава.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.499
Поени од реакции
59.016
3:00 педерски изведен пенал од Левандовски. Залет во 5/8, пајдушко стил.
3:35 машки изведен пенал од Барбастро. Пуцање какво што може само на шуто дупе да се види.

Таа е разликата во класи.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.681
Поени од реакции
18.939
За оваа сезона се согласувам. Незнам шо е причината, али прилично празни столчиња. И шо е најинтересно, долните блокови се испразнети до тревата, може да биде и од друга причина.

Иначе Барса никојпат не го пуни кампот освен на класико, 100к е стадионот а во просек е пун 80к. Околу 20.000 празни столчиња не се малку, али оти е масивен не се познава.
За дуелот со Атлетико најповеќе се изненадив, ми делуваше прилично празен и отворив статистика околу 30 000 и нешто имало на стадион, тоа е премногу мала бројка, на Гетафе има повеќе публика
Автоматски споено мислење:

Атлетико со Реал се паднал осминафиналето од купот, четири градски дербиња оваа сезона засега :D
Ферман да се немало :)

Kajgana Shop

На врв Bottom