Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Цела држава страда од ова. Нигде нема нешто многу мотивирани. Се што вредеше одамна се исели од овде а и тоа што доаѓа гледа да избега.
Сега од 15 години прават планови како да избегаат и да се иселат. Затоа е работава дојдена удри бригу на весеље.
Има мотивирани. Еве пример, како е асфалтиран патот од Струга до Ќафасан, или од Подмоље до Струга? А Охрид-Кичево, Охрид-Св. Наум си седат така со години? Влезот на Охрид е катастрофа во исчекување, темпирана бомба.
Кој што бара,ќе си добие.

Ако не се лажам сопственик е некое граѓанско здружение.
А само еден чоек можит вака ноншалантно да кршит закони на 100 метри од општина. He who shall not be named.

Ко за Саурон да зборуваш ебаго :lolzz:

Ајдееее препорачајте каде во Охрид има најубава рибја чорба, нека пишат охриѓани они си ги знаат местата најубаво:)Или нека сподели некој лично искуство.

Ајдееее препорачајте каде во Охрид има најубава рибја чорба, нека пишат охриѓани они си ги знаат местата најубаво:)Или нека сподели некој лично искуство.
Два бисери.

Иако сум од Охрид и ме боли ова да го кажам, најуба рибна чорба има во Струга, поточно во Ривиера рибен ресторан, а после то во Мече

Иако сум од Охрид и ме боли ова да го кажам, најуба рибна чорба има во Струга, поточно во Ривиера рибен ресторан, а после то во Мече
Ohrid "boliT" I "imaT" viket :D Da mi recese Galija-Kalista ke razberev ama ovie dvava :)

Ohrid "boliT" I "imaT" viket :D Da mi recese Galija-Kalista ke razberev ama ovie dvava :)
Охриѓанец сум и не стајв Т за да ме разберет овие шо не се од Охрид. :roker: :cool:

Ривиера газдана беше концесионер на струшкана страна од езероно, сега имат неколку "рибари" шо крадет за него, лично иам видено кај шо истоварвет риба за него од кајче директно така да сигурен сум дека рибата е охридска, а и чорбата е уба и ефтина а макалото шо го давет со неа е врв. Галија неам пробано така да не можам да коментирам.

Валјда не мислите дека имат охридска пастрмка во чорбине. Иначе местава шо ги набројавте немет врска со квалитетна чорба од Струга.
Па предложи место и правец на проба

Охриѓанец сум и не стајв Т за да ме разберет овие шо не се од Охрид. :roker: :cool:

Ривиера газдана беше концесионер на струшкана страна од езероно, сега имат неколку "рибари" шо крадет за него, лично иам видено кај шо истоварвет риба за него од кајче директно така да сигурен сум дека рибата е охридска, а и чорбата е уба и ефтина а макалото шо го давет со неа е врв. Галија неам пробано така да не можам да коментирам.
To Riviera e ona vo Ezerski ? Inace ako si po corbata da probas vo Kalista edno vreme bese nijansa podobra I od Dva Biseri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom