- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Олгица мисламКој е хотелот кај шо се затруле луѓето од хлор ?
Тино ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Олгица мисламКој е хотелот кај шо се затруле луѓето од хлор ?
Тино ?
Vo Luna ne bi stapnala, pa makar nastapuval I Tanec.Луна ресторанон/пицеријана уште е од Нефи? Гледам на инстаграм случајно ми излезе профилот, гледам све на македонски е напишано сите објави, за нова година настапува некоја македонска група. Ако е така браво, баш така треба да се понашаат сите албанци ипак Охрид е град во република Македонија.
То да , праен муабет, ама види ги нивните кафичи во гостивар тетово струга и напрај споредба то ми беше муабетот.Vo Luna ne bi stapnala, pa makar nastapuval I Tanec.
Nikakvo bravo za toa kopito, nikakvo bravo za uzurpator I krimos, koj e zastitena mecka od site.
Кога ќе станат мнозинство и во Охрид ќе праиме муабет пак. Во Скопје не се мнозинство па од северната страна на градот неможеш да најдеш македонски локал.То да , праен муабет, ама види ги нивните кафичи во гостивар тетово струга и напрај споредба то ми беше муабетот.
Муабетот беше дека тој е незнам сигурно ама тоа дека ќе затворет инспекции нема шанси све се решават со викенди бесплатни,одмори на гага,ручеци,вечери, сеа и нови години итн. Инспекциите се колку да земет плата и некоја биртија или ресторанче шо врзвит крај со крај да го доскинет.
Тој е, слушнав од многумина други.Муабетот беше дека тој е незнам сигурно ама тоа дека ќе затворет инспекции нема шанси све се решават со викенди бесплатни,одмори на гага,ручеци,вечери, сеа и нови години итн. Инспекциите се колку да земет плата и некоја биртија или ресторанче шо врзвит крај со крај да го доскинет.
Секаде. Градов тие дена ке е преполн така да ке работат маркети особено тие во центар големите. За српско секаде ке има тој е изборот, кафаните исто фулл е тие дена, нешто поконкретно ако те интересира пиши пп.Здраво.
Другарка ми доаѓа од сабота на неколку дена во Охрид, ја интересира каде се пушта српска музика (по кафаните) и дали за празниците ке има продавници кои ке работат. Фала однапред на одговорот.
Ако не се лажам сопственик е некое граѓанско здружение.кој е сопственик на објектот и кој градит Џанам?![]()
СО ОДОБРЕНИЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА, КУЌА ВО ОХРИД СО ИСТОРИСКО ЗНАЧЕЊЕ ДОБИ ДИВОИЗГРАДЕНИ ТЕРАСИ, ОБВИНИТЕЛСТВОТО ПОЧНА ИСТРАЖНА ПОСТАПКА - Сакам Да Кажам
Објектот со историско значење и препознатлива градба и фасада на улица Димитар Влахов во Охрид добива нов лик, откако инвеститорот […]sdk.mk
Хотел,мотел или станчиња?
Видов денес ,кој е споственик и инвеститор.Ако не се лажам сопственик е некое граѓанско здружение.
А само еден чоек можит вака ноншалантно да кршит закони на 100 метри од општина. He who shall not be named.
Не навлегвам во проблематиките на градежништвото, овде проблемот е подлабок. А најголема критика е кон сограѓаните, апатија од вакви размери тешко да се најдит на друго место. Битно кафичите се полни, за друго не се буниме.Видов денес ,кој е споственик и инвеститор.
Само требит да сме самокритични...кој ги избрка од Охрид Гранит најдобрата градежна фирма во Европа...Бетон,зошто Трудбеник згасна со добри градежници...па после да фрламе ... према овие новопечни лажни/коштаплери, инвеститори.
Се додека не почниш да градиш немаш престава шо се се дешават....шокиран сум,да седнам да пишам овде една недела малку ке е.
Цела држава страда од ова. Нигде нема нешто многу мотивирани. Се што вредеше одамна се исели од овде а и тоа што доаѓа гледа да избега.Не навлегвам во проблематиките на градежништвото, овде проблемот е подлабок. А најголема критика е кон сограѓаните, апатија од вакви размери тешко да се најдит на друго место. Битно кафичите се полни, за друго не се буниме.