Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2023
Мислења
979
Поени од реакции
2.392
Ако го кикнат Тен Хаг, кој би го донеле место него? Потер, Лопетеги ? Не знам кој друг е вака слободен што би можел да дојде, а и овие двајца ич па не ми се по ќејф...
Се разбира, Солскјер. :cool:
Флик е слободен колку што знам.
За Потер и Лопетеги не сакам ни да помислувам да бидат менаџер на Јунајтед.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.712
Се разбира, Солскјер. :cool:
Флик е слободен колку што знам.
За Потер и Лопетеги не сакам ни да помислувам да бидат менаџер на Јунајтед.
Го враќаат Оле, газиме 3-4 месеци се по ред, на лето го враќаме Фред и пак МекФред средина и одиме Јово на ново.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.804
Поени од реакции
21.531
Од Рашфорд не бива играч, а парите што ги заработил лежеејќи на терен би му ги запленил. После тоа нека брише шофершајбни на семафор ебате циганот нигерски !!!

Член од
26 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
1.206
Стигна некое ниво и стагнираше дури и е на ниво на паразит и непотизам. Аирлија да ни е среќна Новата година и се надевам со нови идеи, сили и пари ќе состават екипа, барем интересна да е на екраниве да гледаме. Од овие ништо не бидува.

Член од
23 август 2015
Мислења
246
Поени од реакции
438
Не сум за често менување на тренери. И да се случи смена во јануари кој и да дојде со овој играчки состав ова е максимумот. Но најголемата вина мора да ја сноси Тен Хаг и никој друг. Никакви повреди никакви бакрачи. Лично тој е виновен што ги имаме Онана, Ентони, Маласија. Денес се покажа дека Еланга е две класи над Ентони, Фред е класа за сите во средниот ред, Де Геа три класи подобар од циганот.
Да го тренираш Ентони неколку години, да го гледаш колкав му е капацитетот и да одиш по секоја цена со 100 милиони треба да добиеш забрана за пристап до 1 км од стадион, а не да бидеш тренер и постојано да бараш изговори. Исто и за Онана, дури и полошо.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
1.206
Јас би отворил истрага за Ентони и Онана најискрено, од тренеров до тие лицата кои дале амин во клубот да се дадат тие пари. :)

Освен ако не е некоја мрежа на перење пари, па да му одговара вака.

Член од
23 август 2015
Мислења
246
Поени од реакции
438
Јас би отворил истрага за Ентони и Онана најискрено, од тренеров до тие лицата кои дале амин во клубот да се дадат тие пари. :)

Освен ако не е некоја мрежа на перење пари, па да му одговара вака.
Да се надеваме дека новата структура ќе успее да корегира дел од работите. Сите се докажани барем во досегашните клубови. Нека одат некој месец до Јужна Америка. Има стотина таленти кои за некоја година ќе блеснат во Реал, Баерн Сити, ако не се реагира на време. Губат таленти во својот двор како Билингам, а по секоја цена бутаат со глава ѕид со Ентони, Онана и слични на нив.
Еве според мене Амад може да биде десет пати покорисен од Ентони, па и Гарначо, само ако му се посвети доволно внимание. А ќелавиот наредниот натпревар или воопшто не би го ставил во состав или ќе има симболична минутажа. Да е во Арсенал би бил на нивото на Сака ( тоа е мое мислење ).

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.804
Поени од реакции
21.531
Дефинитивно истрага за Онана и Антони, а мене се уште не ми е јасно како завршија во клубов за тоталка од 160 милиони. Де Геа бил лош, Онана правел вишак, играл со нога...брука од голман ништо добро не видовме од него, незнам ни дали човеков уопште нешто одбрани до сега. Приоритет наредна сезона нов голман, ова бескичмењаков на гол нека не се враќа од Африка.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
Едно може да се каже со сигурност, ин гејм менаџментот на Тен Хаг е далеку најлош од сите претходници.
Не дека ептен бевме подобри со Меино али од кога влезе Мектоменеј се виде грешката.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.710
Поени од реакции
66.848
Па изборот од клупа вришти. МекТоминеј, Кумбала, Диало, Пелистри. Имаме двајца на клупа дрнес кои се пред потпис со други клубови, Ван Де Бек, и Мејбри. Со кого од овие да смениш тек на утакмица?

Kajgana Shop

На врв Bottom