@The Savior бате, ти стварно заминат си бил. Али друго нешто скам да те прашам? Во онаа друга тема за Месечината, не му одговори на човекот @DonRistovski дали и месечината е рамна и стационарна?
Што значи 888 ?IN MEMORIAM
Името на јутјуб каналот е: https://youtube.com/@VividLight888?feature=sharedШто значи 888 ?
Isopsephy (/ˈaɪsəpˌsɛfi/; ἴσος isos meaning "equal" and ψῆφος psephos meaning "pebble") or isopsephism is the practice of adding up the number values of the letters in a word to form a single number.Името на јутјуб каналот е: https://youtube.com/@VividLight888?feature=shared
...кое е значењето на бројот не би знаел. Тој што го има креирано каналот е починат пред две години. Што знам да речеме моја претпоставка би била 8 часа спиење 8 часа работа и 8 часа слободно време системот на матриксот.
Па можеби и религиите се дел од матриксот. Но светот сигурно не настанал од ништо или па од недефинирана експлозија. А и ти сигурен сум дека не се чувствуваш ниту размислуваш како мајмун нели?Jesus - Како и обично кога се работи за рамни земји и црковни размисли за светот. Цел матрикс сте... црковен матрикс!
Прегледај го приврзокот 402217
Можеби вака, можеби така... нека се тркала светот и човештвото, другото е небитно.Па можеби и религиите се дел од матриксот. Но светот сигурно не настанал од ништо или па од недефинирана експлозија. А и ти сигурен сум дека не се чувствуваш ниту размислуваш како мајмун нели?
Ако се тркала мене ми личи на мајмунисување...Можеби вака, можеби така... нека се тркала светот и човештвото, другото е небитно.![]()
Само црковно догматско гледање на светот е мајмунисување со другите... така да... религиите сигурно се дел од матриксотАко се тркала мене ми личи на мајмунисување...
Твојот коментар се однесува и за телемата во која ти највеќе "се крстиш"...Само црковно догматско гледање на светот е мајмунисување со другите... така да... религиите сигурно се дел од матриксот
А и насловот на темата асоцира дека е поттикната од самиот матрикс, да се расправаат луѓето за глупости, кој колку и што гледа од светот, а не го спознал ни својот универзум како што треба, расправа за се наоколу
Матрикс - опасна работа, не знае човек дали е дел од таблата или ја гледа одозгора!
Реков веќе:Твојот коментар се однесува и за телемата во која ти највеќе "се крстиш"...
Можеби вака, можеби така... нека се тркала светот и човештвото, другото е небитно.![]()
Ако рече не значи дека нешто кажа...Реков веќе:
Ние луѓето сме создадени да бидеме слободни и среќни. Да можеме да се движиме каде сакаме но не и да правиме што сакаме. Do what thou wilt е погрешна идеја за опстанок на човештвото но во исто време е и револуционерен чекор за ослободување од замката на матриксот. Самата реченица е меч со две острици. Но за жал кажана е од погрешна личност.Матрикс - опасна работа, не знае човек дали е дел од таблата или ја гледа одозгора!
Freedom Is A Two Edged Sword Jack Whiteside Parsons , Hymenaeus Beta (Editor)Самата реченица е меч со две острици. Но за жал кажана е од погрешна личност.