Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
45769022_3206202496191927_7760418296511332352_n.jpg

А неговата ПЛ титула беше освоена со навивачи на Енфилд?

Муабетот на @Saka Zulu .

Ама овде на темава му се смееа некои ликови. Добро што друго ќе прават, кога пратат утакмици на флешскор.

Ти се мочам во варот , фудбалов е станат одвратен со овие проверкиве после славење гол. Овие па се затвориле бункер ко да нема да испаднат.

Јез да беше фаул, ама не се рестартираше посед?
Во различна акција беа фаулот над голман и голот.

Цццц семенце ви ебам. Е најмразам овакви екипи, 86 минути играат бункер и последните три-четири минути одат у напад. Да испаднете дабогда ви ебам мурињовците.
Ајде сеа сите у шеснаесетник, легнете пред голот.

Арсенал и Сити ги тепаат дома , губат од овие умрениве. И 6то им е многу.
Смрдеше оваа текма многу. Мене Милан ми е изненадување(али тоа е друга тема у форумов)
Добро што Шефилд ќе ја размрда тројкава умрени за опстанок. Следно играат Шефилд - Лутон.
Автоматски споено мислење:

Смрдеше оваа текма многу. Мене Милан ми е изненадување(али тоа е друга тема у форумов)
Добро што Шефилд ќе ја размрда тројкава умрени за опстанок. Следно играат Шефилд - Лутон.
Цццв 1-1

Муабетот на @Saka Zulu .

Ама овде на темава му се смееа некои ликови. Добро што друго ќе прават, кога пратат утакмици на флешскор.
Abe dryze , se e ubavo koga citate i gledate videa od 40 sekundi.
Pogledni go celoto intervju, se zali so pravo, i vika tepavme 5-1 ne slavevte dovolno , a koga igravme 0-0 ne rastrgnavte i bevte poglasni od sega koga tepavme 5-1.
Toa za we need anfield e za sekoja sabota, saka da gi isprovocira navivacite.
Inaku priznavam krevam raka, bev sabotatata na Hoffenheim - Leipzig, vakva atmosfera nemam pocustvuvano mnogy odamna. Od pocetok do kraj , peenje , navivanje , skokanje , bez dusa ostanav a ne sum ni za esnite ninza drygite, toa e fudbal. Bravos Bundesliga :bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom