Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно не можеле да одолеат.Ја земале овцата![]()
Искрено прашање до сите. Каде би се преселиле и да ги одбегнете овие животни? Имав многу мерак да живеам во Шпанија или Италија, ама како што иде времево со ментално заостанативе, се повеќе ќе има проблеми со нив. А, не верувам дека ЕУ ќе почне да ги враќа од таму каде што дошле, освен ако нема некоја цивилна војна против овие што со сила се носат овде, или луѓево да почнат стварно да се спротиставуваат, и да прават масивни протести. Може никад нема да се деси, или некако луѓево ќе се преселат некаде на друго место.
Па, каде би иделе?
Многу интересни видеа. Од кај им се информациите на овие „журналисти“ околу мигрантскиот статус на децава во видеава? Мене барем ми личат ко да се иста раса и го зборуваат истиот јазик, па нема некои очигледни показатели дека се мигранти.
Оштроумно приметено! Иста боја на кожа имаат (насилниците и жртвите), иста физономија, ист манеризам и склоност кон насилство кога бројно се 10+ на еден, или кога напаѓаат послаби, постари, жени, итн... Дефинитивно она се Европјани колку што ти имаш способност за здраво и нормално расудување.Од кај им се информациите на овие „журналисти“ околу мигрантскиот статус на децава во видеава? Мене барем ми личат ко да се иста раса и го зборуваат истиот јазик, па нема некои очигледни показатели дека се мигранти.
Источна Европа и тоа не сите туку одредени држави. Нема воук, нема педери, нема изроди, нема нигери, нема сечени, нема ретарди како Шеки. Има полиција, има пендрак по глава и има куршум у чело. Рај на земјата.Искрено прашање до сите. Каде би се преселиле и да ги одбегнете овие животни? Имав многу мерак да живеам во Шпанија или Италија, ама како што иде времево со ментално заостанативе, се повеќе ќе има проблеми со нив. А, не верувам дека ЕУ ќе почне да ги враќа од таму каде што дошле, освен ако нема некоја цивилна војна против овие што со сила се носат овде, или луѓево да почнат стварно да се спротиставуваат, и да прават масивни протести. Може никад нема да се деси, или некако луѓево ќе се преселат некаде на друго место.
Па, каде би иделе?
Источна Европа и тоа не сите туку одредени држави. Нема воук, нема педери, нема изроди, нема нигери, нема сечени, нема ретарди како Шеки. Има полиција, има пендрак по глава и има куршум у чело. Рај на земјата.
Полска, Унгарија, Словачка ако излегле во меѓу време ок.Заборави да додадеш дека тие држави од источна Европа кои се рај на земјата не се членки ниту на НАТО, ниту на ЕУ, а и воопшто не ни планираат да бидат.
Ако веќе пукаш сеир, батали ги овие три .Земи разгледај ја Белорусија и опциите за живот што ги нуди. Баш пишувавме скоро во темата за Белорусија.Украина, Русија, Молдавија рајот на земјата.![]()
Полска, Унгарија, Словачка ако излегле во меѓувреме ок.
Не знам , ајде ќе видиме. Од сите 4 од Вишеград групата Чешка ми се некако нај воук. Во Полска ќе видиме колку ќе издржи владата под домашниот притисок. Не заборавај дека овие не се кастрирани како Германците, ниту пацифисти како Французите. Првиот мигрантски камп ако се отвори ќе летаат молотови кон владата и парламентот.Тешко да се прифати како издржлив аргумент, ене ја Австрија не е членка на НАТО, а Норвешка не е членка на ЕУ, па сепак не се рајските градини како што човек би очекувал.
А Полска, Унгарија и Словачка се членки и на едниот банкарско-профитерски картел и на другиот воено-профитерски картел, во Полска ете им се случи нова доза на демократура со последните редовни парламентарни избори кои се одржаа во октомври 2023, па сигурно се на добар пат за да се вратат на "вистинскиот правец".
Влади кои не им играат на сите мелодии на евробрисељаците не се долготрајно решение за да се прогласат нивните држави за нормални и асални, долготрајното решение е целосна и тотална неутралност.