Штета што ги мрзи да направат пена за бричење од истата колекција. Инаку и мене домино ми е фаворит. Мислам дека ги има во ДМ и во ЗУР/ДИМ маркетите.Koga ne znaeme svoeto da si go cenime
Прегледај го приврзокот 382194
Se bricam od osmo oddelenie i nikogas ne mi teknalo da probam od Alkaloid proizvodi za bricenje (nivea gillete loreal podobri bile). Zimovo slucajno gi zemav Domino i Habana. Gi probav i kremata za bricenje i losionot za posle bricenje.
Odlicni se i dvete. Od Domino podobar mi e losionot, a od Habana kremata. Za nisto pari, odlicno bricenje![]()
jas ne koristam pena (pretpostavuvam mislis na tie kako sprej sho se).Штета што ги мрзи да направат пена за бричење од истата колекција. Инаку и мене домино ми е фаворит. Мислам дека ги има во ДМ и во ЗУР/ДИМ маркетите.
na site zaebancii sho gi imam vo zivotot so vlakna, ovie ne mi trebaat@Harald ти си по експериментирање, дали имаш пробано вакви, и ако да, дали се подобри од стандардните тримери?
Прегледај го приврзокот 385483
yuma од пазарче врши работа боље него скапотииве. Е не трае за оставање во наследство ама па и џабе пари е.
ne tropaj glupostiyuma од пазарче врши работа боље него скапотииве. Е не трае за оставање во наследство ама па и џабе пари е.
Дада не жалам што го зедов искрено врвно е. Не би го заменил за друг и ко нов е само чат пат малце бигорче ваѓање и како нов е. Користам Астра жилети сигурно имам уште 20тина.Aaa bravo baki @Staufer za sugestija, rocca-ta si vrede za parite, spie na rakata, poudoben bric ne sum koristel vo zivotot.
Прегледај го приврзокот 401490
Прегледај го приврзокот 401491
Ne e tolku agresiven kako R41, a zavrsuva rabota, dobar e i za na vratot.
Sefte go probav so nivnite zileti Muhle, naredno kje go probam so drugi varjanti da vidam koja kje legne najdobro.
Shvabo si a zavrshil rabotata tuka, zbor da nema![]()
не тропам. Во комбинација со bic жилети скида брада од 2 недели без проблем и иритации на лице. Ако се опуштам ептен користам берберски брич од пазарче со пола bic за 10 мин мазен ко бебче.ne tropaj gluposti![]()
Toa Djubre go kupiv letoska od pazar vo prilep za nekoi 50-60 denari .не тропам. Во комбинација со bic жилети скида брада од 2 недели без проблем и иритации на лице. Ако се опуштам ептен користам берберски брич од пазарче со пола bic за 10 мин мазен ко бебче.
Модерниве бричеви немаат закривеност на главата и gap како yuma, што е битно за ефикасно бричење за тие што тераат недела две со брада.